LaptopGarage ma ajuta sa imi fac o surpriza frumoasa de ziua mea!

Martea viitoare este ziua mea si, in afara de ceea ce voi primi de la cei dragi, ma gandesc sa imi fac si eu singura un cadou, asa, ceva mai substantial. Poate un laptop la oferta? Nu-i o idee buna?

Nu vad de ce as astepta pana in noiembrie, de Black Friday, ca sa trec prin nebunia aceea de atunci legata de reusita de a intra pe pagina, expedierea comenzii, asteptarea de mai multe zile si emotia ca produsul comandat, deloc ieftin, nu e conform dorintelor mele. (Si asta in varianta fericita ca voi mai gasi articolul dorit!)

Nu mai bine aleg eu inca de pe acum, pe indelete, de pe LaptopGaraje calculatorul portabil pe care mi-l doresc?

Oferta magazinului online de care va zic este atat de variata, incat oricine isi poate gasi ceva pe plac, indiferent daca are un buget mai redus, de elev sau student sau, poate, este mare antreprenor si vrea un laptop de fite, cu care sa isi impresioneze partenerii de afaceri.

Am descoperit site-ul LaptopGarage anul trecut (recunosc, de Vinerea Neagra!), dar de atunci l-am asezat la loc de cinste in agenda virtuala, ca fiind locul unde pot sa gasesc oricand orice are legatura cu laptopurile.

De acolo mi-am cumparat in iarna o husa laptop foarte cool, pentru Toshibica, stiti voi, calculatorul meu portabil de care v-am povestit de atatea ori pe acest blog.

Prevad ca in curand o sa am nevoie si de o baterie pentru el, asa cum si Acerica, veteranul laptopurilor de la mine de acasa o sa necesite si el un „transplant de inima artificiala”.

Noroc ca in magazinul electronic Laptop Garage pot gasi baterii laptop marca Toshiba si Acer, pentru modelele mele de calculatoare portabile si le pot comanda comod, fara a strabate pentru asta jumatate de Bucuresti. De fapt, exista o oferta atat de mare de baterii diverse, ca este imposibil sa nu dai si de cea de care ai nevoie!

Revenind insa la viitorul meu laptop de bloggerita, pe care vreau sa mi-l achizitionez de pe site-ul lor in zilele ce urmeaza (pentru a-l primi chiar de ziua mea, pe 30 septembrie!), cred ca o sa incerc de data asta un Notebook Lenovo B590 I3 black Series- Kit Nvidia Gforce inclus, la un pret de 2000 de lei (redus de la 2200 de lei).

Ca specificatii tehnice de baza se lauda cu: un procesor Intel Core Ivy Bridge i3-3110M, un display generos de 15.6 inch HD LED (AntiGlare, ca sa pot sa imi scriu confortabil articolele pentru blog), un HDD de 500 GB5400 rpm, iar pe partea video dispune de nVidia GeForce GT720M (N14M-GE) cu 1024MB.

Imi place ca, la fel ca si Toshibica, dispune de tehnologia Fingerprint activa, desi este un calculator portabil mai ieftin.

Sigur o sa fac o afacere buna achizitionand acest pachet promotional de la ei, asa ca nu mai astept pana la fine de noiembrie 2014, cum ma gandeam prin vara.

Va invit si pe voi sa intrati pe site-ul www.laptopgarage, pentru ca sigur o sa gasiti ceva care sa va placa (daca vreti un laptop nou) sau de care aveti stringenta nevoie pentru actualul calculator mobil de care dispuneti!



Bafta si voua la cumparaturi IT!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!