Mustash va avea de Black Friday reduceri si de 70% (reale!). Colegi artisti profesionisti si amatori, fiti pe faza!

Mustash a devenit din din acest an, indubitabil, magazinul meu favorit de panze, culori ulei si acrilice, pensule si articole creative.

De obicei imi cumpar materialele de pictura din Centrul Vechi, dar in aceasta vara s-a intamplat ca sa fie perioada de concedii si magazinul Fondului Plastic inchis exact  cand am simtit eu fiorul artistic mai abitir, asa ca mi-am luat inima in dinti si am pus mana pe mouse, ca orice pasionata de shoppingul online si mi-am zis: de ce nu?

In definitiv, daca am curaj sa imi cumpar pantofi online, de ce nu as indrazni sa imi cumpar si panza pictura sau culori tot de pe internet?

Sincer, nu prea aveam chef sa umblu pe la tamplari dupa sasiuri, iar apoi sa caut clei de oase (urasc mirosul ala inecacios degajat la fierbere!), praf de creta, alb de titan... stiti voi, vechea reteta pentru grund manufacturier...

Uitati un tablou realizat pe panza de bumbac Mustash:




Sa zicem ca niste panza de in pentru pictura mai aveam prin casa in luna august, dar parca vroiam ceva mai simplu de utilizat la inceput de toamna si, daca se poate, „de-a gata”. Insa de calitate!

Norocul meu a fost ca am gasit ceea ce imi doream (panze pe sasiu mobil) la Mustash, cam la jumatate de pret fata de orice alt magazin online si offline pentru artistii plastici.

Am avut o usoara temere ca nu sunt de calitate, daca le vand la un pret asa de mic, dar, mi-am zis ca nu am ce pierde: in cel mai rau caz desfaceam panza de bumbac si o inlocuiam cu panza de in din rezervele de acasa pe care o dadeam mai apoi cu doua-trei straturi de grund cumparat ori proaspat preparat pe aragaz (dupa ce-i izgoneam din locuinta pe toti din familie, ca sa nu se intoxice din cauza mirosului nesuferit de clei topit!).

Nu m-am incurcat la comanda cu o panza-doua, am luat vreo 40 in total, de diferite dimensiuni ( 50/70, 30/40, ba chiar si una 100/100 cm).  Am mai adaugat si niste cartoane panzate, un borcan MARE cu alb (acrilic) la 500 de grame si unul de galben, un manechin de lemn de 30 de cm (foarte bine finisat) si, piesa de baza, un sevalet  metalic cu picioare telescopice si husa, pentru deplasarile in natura.


Cum nu strica niciodata, am mai pus in lista produselor comandate niste creioane cu mina foarte moale 10 B. 

Tot pe Mustash  am gasit pentru grafica (ce bucurie!) si un toc cu 5 penite, la un pret excelent.

In plus, transportul a fost gratuit si cele trei pachete (pentru ca am comandat multe articole) aduse rapid prin curier, pana la usa apartamentului meu.

Dupa socoteala mea am iesit mai ieftin cu cateva sute de lei bune, fata de orice alt magazin, dupa ce am platit comanda (ramburs). Asa ca dupa doar o saptamana am mai facut o comanda!

Ca un detaliu care a facut diferenta, va pot spune ca, asa cascata cum sunt de obicei, mi-am dat seama, dupa ce am expediat lista cu articolele pe care doream sa le achizitionez, sa trec si acel sevalet minunat pentru pictat peisaje.

Nu am disperat insa... Mi-am zis ca si daca il comand separat, cu expediere prin posta (pentru ca era mai ieftin decat prin curier), tot mai castig vreo 50 de lei, comparativ cu preturile la care il puteam gasi pe alte magazine de specialitate, asa ca, in aceeasi zi, l-am comandat si pe el, pe "domnul Sevalet".

Desi erau doua facturi separate, angajatii magazinului online au fost extrem de draguti si mi-au facut o surpriza imensa in momentul in care curierul mi-a adus si acel sevalet acasa, ca si cand ar fi facut parte din prima comanda, cea  mare.

Adevarul era ca nu  plata transportului reprezenta problema spinoasa pentru mine, ci statul la coada la posta ca sa imi ridic coletul!

Este prima oara cand intalnesc un magazin online care procedeaza astfel, desi am mai avut experiente din acestea, cu doua comenzi date in aceeasi zi!

Despre politetea angajatilor la telefon, cand m-au sunat pentru confirmarea comenzilor nu va mai zic nimic, pentru ca este specific ardelenilor sa se poarte civilizat cu clientii, nu precum aceia din sudul tarii unde locuiesc eu.

Despre ambalarea produselor, in special al panzelor pe sasiu mobil am doar cuvinte de lauda.

Cei care ati mai comandat online asemenea articole indispensabile unui artist plastic, stiti ca se recomanda sa le cumperi "la dublu", pentru ca sasiurile sa fie ambalate cate doua.

Daca panzele de dimensiuni mici si medii le-am luat la seturi de cate 20 de bucati, panza de 100/100 cm a fost ambalata separat in atatea straturi de carton tare, incat am avut nevoie de ajutorul unui membru al familiei sa o scoatem la lumina, asa intacta si tocmai buna de inceput sa pictezi pe ea, cum era!

Mustash este importator direct  din Anglia, Germania, Danemarca, Ungaria, Polonia, China, de materiale pentru artisti, asa ca au niste preturi foarte bune atat la culori acrilice sau ulei, cat si la cele pentru pictat pe materiale textile si sticla.



Se stie ca, prin definitie, un artist nu o duce prea bine cu banii, asa ca eu va recomand cu caldura sa comandati luna viitoare, de Black Friday, de la Mustash, tot ce aveti nevoie, pentru ca produsele lor sunt de calitate foarte buna (depun marturie in acest sens!).

Iata cateva desene de-ale mele realizate cu materiale pentru artisti cumparate de la ei:





Si chiar daca nu esti artist profesionist, ci simplu pasionat de faurirea unor lucruri frumoase, cu propriile voastre maini, Mustash va ofera o multime de materiale cu care si pe care sa lucrati, pentru a va exprima creativitatea, indiferent ca vorbim de tehnica servetelului, de pictura pe obiecte ceramice, pictura pe textile, pictura pe sticla, tehnica quilling, tehnica embossing si multe altele.

Asadar fiti pe faza si anuntati-va si prietenii cu inclinatii artistice:

De Black Friday 2014, Mustash ofera reduceri de pana la 70% (reale)! Mari reduceri la panze, culori ulei si acrilice, pensule, articole creative!

Daca si voi ati folosit produse cumparate de la Mustash, va astept cu un comentariu pe blog, la articolul acesta.

In plus, astept sugestii si de la voi, referitoare la ce sa mai trecem pe lista de cumparaturi din magazinul online Mustach  in Vinerea Neagra 2014!

Cum, va garantez, articolul meu, dar si comentariile voastre vor fi citite si de catre reprezentantii magazinului online Mustash, noi toti vom avea in final de castigat!

Magazinul fizic se afla in Bucuresti, sectorul 1, Calea Grivitei nr.37.

Saptamana reducerilor la materiale pentru artisti incepe pe 21 noiembrie si se termina pe 28 Noiembrie – Vineri – Black Friday!





- articol inscris in competitia "Vinerea Bloggerilor" - Blogawards!

2 comentarii:

  1. Buna seara. Si eu sunt clienta Mustash si sunt foarte multumita atat de preturi cat si de amabiliatatea colectivului!!
    Felicitari!
    Comand frecvent panze,culori,pendule si mai nou obiecte decorabile+adezivi

    RăspundețiȘtergere
  2. Pendule? Super idee pentru cadourile de Craciun! Sigur o sa le trec si eu pe viitoarea lista de comanda:-)

    RăspundețiȘtergere

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!