Aerolines.ro - site-ul unde gasesti bilete de avion la preturi speciale

Am vorbit cu Vlad, in timp ce priveam secvente de la sectiile de votare din strainatate si, ca sa ne rupem cumva de vanzoleala politica a acestor zile, am inceput si noi sa argumentam, fiecare in parte, cam in ce capitala europeana ne-am dori sa ajungem in acest final tumultuos de an electoral.


Dupa lungi deliberari, am avut eu castig de cauza, recunosc, si datorita unui ajutor substantial dat de Aerolines.ro, site-ul de unde am si cumparat mereu bilete de avion la niste preturi excelente.

Oferta Aerolines de bilete de avion catre Paris actuala porneste de la 199 de euro, pentru un zbor cu Air France, dus-intors, cu toate taxele incluse. Asa ceva chiar nu e de ratat!


Era chiar pacat sa nu beneficiem de aceasta oferta speciala in materie de bilete de avion, valabila dupa 15 noiembrie 2014, pentru ca avem noroc de cateva zile libere la finele acestei luni si vrem sa capturam niste amintiri memorabile din capitala europeana cea mai apropiata de sufletul meu: Parisul!

Asa ca... ne-am luat bilete de avion cu destinatia Paris de la Aerolines.ro!

Vrem sa mergem in niste locuri pariziene mai putin frecventate de turistii romani, locuri cu adevarat de tinut minte.

As incepe, pentru ca vorbeam de amintiri, cu Muzeul Carnavalet, unde putem sa trecem in revista, datorita celor peste 600.000 de exponate istoria Parisului.

Am citit pe net si despre faimosul cinematograf La Pagode, construit sub forma unui templu japonez... O combinatia asa de interesanta intre est si vest nu trebuie ratata, de aceea, abia astept sa ajung in Arondismentul 7, spre a-l admira cu ochii mei si poate chiar sa vedem un film acolo, daca s-o putea.

Piata de vechituri si targul de antichitati St. Ouen se spune ca este plina de lucruri senzationale si, tare imi e ca nu voi pleca de acolo pana nu voi cumpara macar un suvenir, oricat de mic, purtand patina timpului, ce curge altfel pe malurile Senei.

Vlad a mai pus pe lista obiectivelor pariziene mai putin cunoscute de catre conationalii nostri si.. un cimitir!

Bine, nu este orice fel de loc de odihna al celor adormiti, ci de "cel mai bantuit cimitir din Paris", asa ca nu il putem rata. Din pozele pe care le-am vazut, pare un soi de cimitir Bellu de pe la noi, macar daca luam in considerare frumusetea constructiilor mortuare... Sigur o sa mergem la mormantului lui Jim Morrison, dar si la acela al lui Oscar Wilde, Chopin.

Se spune ca este un cimitir unde ciorile sunt atotstapanitoare... Cum avem si noi un cioroi semidomesticit in copacii din fata ferestrelor (pe Florica), pasaroi caruia ii si dam uneori mancare, probabil nu ni se vor parea nici acelea din cimitir extraordinar de fioroase. Vom vedea!

In orice caz, indiferent de cate obiective de vizitat vom avea la Paris, nu vom ocoli Atelierul lui Brancusi, de la centrul Pompidou.

Evident, vom mai bifa multe obiective turistice din capitala Frantei, daca tot s-a ivit aceasta oportunitate de a cumpara bilete de avion foarte ieftine de la Aerolines...

Si uite asa, acum la final de noiembrie, vom vom adauga niste amintiri deosebite in albumul 2014, de care ne vom aminti cu drag mai tarziu.

Va sugerez si voua, daca mai aveti ceva banuti din rezerva pentru calatorii sa intrati pe site-ul Airlines.ro si sa va alegeti dintre ofertele speciale la bilete de avion, pe aceea care o sa va duca ieftin in orasul unde va doriti de mult sa ajungeti.

Calatorie placuta!Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!