Caldura Vie este adusa in prag de iarna de panourile radiante Sakutus!

Gentiana, prietena mea, tocmai si-a amenajat noua locuinta, dar acum, in prag de iarna, parca ar vrea si niste surse de incalzire cool, deoarece caldura de la caloriferele de fonta, parca nu o mai multumeste.

Ce-i drept a ramas si cu sechele de vreo cativa ani, pentru ca in vechea ei garsoniera, mai mereu crapau tevile in toiul iernii, ceea ce presupunea alergatura dupa administrator ca sa inchida caldura in tot blocul (in boscorodelile vecinilor), cautari peste cautari pentru gasirea unui instalator cat de cat priceput (care venea cand considera el ca trebuie sa vina, in timp ce prietena mea statea cu orele in asteptare, tremurand de frig, dar si de spaima ca, din cauza protestelor celorlalti locatari din bloc, pensionari sau familii cu copii mici, se va da drumul la apa calda destinata incalzirii caloriferelor si atunci inundatia ar fi fost iminenta)...

Venind sa imi ceara un sfat in aceasta privinta, i-am recomandat Gentianei sa isi cumpere rapid niste panouri radiante Sakutus performante de pe calduravie.ro, surse de caldura extrem de moderne, dar si cu o eficienta imbatabila in materie de incalzire a locuintelor acum, la inceput de nou mileniu.



Cum amica mea nu auzise pana atunci de aceasta sursa de incalzire la moda (desi eu mai scrisesem despre ele pe blog acum ceva vreme!), i-am explicat pe indelete ca panourile radiante pot fi comparate cu niste mici sori, pentru ca utilizeaza principiul solar al obtinerii caldurii cu ajutorul radiatiilor infrarosii care mobilizeaza moleculele ce elibereaza energia incalzindu-ne. 

In plus, aceste panouri radiante au si certe efecte terapeutice asupra organismului uman, dar si a animalelor de companie, din locuintele noastre,  constand efecte benefice de relaxare profunda, de imbunatatire a circulatiei sangelui, de atenuare a simptomelor anumitor boli, mai ales a unor afectiuni respiratorii (deoarece se elimina din incaperi diversi  factori alergeni, mirosuri urate, acarieni).




Panourile radiante au un randament cuprins intre 95 si 99%, asa ca aproape ca nu putem vorbi de pierderi in privinta lor, spre deosebire de sistemele clasice de incalzire a locuintelor.

Se monteaza extrem de usor, asemeni unor tablouri, pe pereti si chiar pe tavan, cu ajutorul unor dibluri, nu necesita reparatii ulterioare costisitoare, iar durata lor de viata este extrem de mare, de pana la 30 de ani.

Cel mai interesant lucru la panourile radiante , dupa opinia mea, este acela ca, atunci cand  sunt pornite, prin conectare la sursa de energie electrica, fac sa se incalzeasca mai intai peretii, iar de-abia dupa aceea mobila din camera, asa ca nu riscam sa ne trezim cu mucegai vatamator in casa.

I-am recomandat Gentianei sa intre pe internet, pentru ca pe site-ul calduravie.ro o sa beneficieze de consultanta de specialitate gratuita in alegerea celor mai potrivite panouri radiante pentru noul ei apartament.




Acest magazin online apartine SC Pipes Consult SRL, firma ce ofera solutii tehnice si comerciale, pornind de la consultanta gratuita pana la proiectare, montaj si mentenanta a oricarui tip de instalatie termica si sanitara.

Daca si dvs. doriti o solutie moderna de incalzire a locuintelor, apelati cu incredere la specialistii ce pot sa va aduca rapid Caldura Vie in casa, la un raport calitate/pret foarte bun!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!