GoKids.ro - locul unde puteti citi cele mai frumoase povesti pentru copii!

Poate ca niciodata, precum in lunile de iarna, povestile copilariei nu au mai mult farmec, nu indeamna mai mult la visare si nu se intiparesc mai mult in sufletul celor mici pentru intreaga viata.

Acum, cand mai sunt doar cateva zile pana cand intram in luna lui Mos Nicolae si a lui Mos Craciun, as vrea sa le propun parintilor, bunicilor, dar si copiilor care au invatat deja sa citeasca, un loc de pe internet unde sunt reunite cele mai frumoase povesti pentru copii scrise de catre autori romani si straini.

„Alba-ca-Zapada si cei sapte pitici”, „Neghinita”, „Scufita Rosie”, „Hainele cele noi ale imparatului”, „Fat-Frumos din lacrima” si multe alte comori de intelepciune care incep cu vorbele magice „a fost odata ca niciodata”, toate asteapta sa fie citite cu glas domol la gura sobei, a semineului, a caloriferului, ba chiar si a unui panou radiant ultramodern, daca preferati, unor prichindei care le asculta cu ochii mari, iscoditori, absorbind fara efort intelesurile tainice ale nemuritoarelor povesti.

Nu conteaza ca acum, in al doilea deceniu al mileniului trei, povestile pentru copii nu mai stau pitite doar in spatele copertilor unor carti groase, ci s-au grupat zglobii intr-un spatiu virtual imbietor, pe taramul GoKids.ro, pentru a putea fi citite de pe laptop sau de pe vreo tableta, mai simpla sau foarte sofisticata, indiferent unde te-ai afla. In definitiv conteaza mai mult vocea aceluia ce le citeste si mai putin suportul de stocare si de pe pe care asteapta sa fie lecturate spre bucuria sufletelor celor mici si mari.

Portalul GoKids este unul in continua dezvoltare, noi si noi povesti urmand a se adauga in viitor.

Vor urma, mai mult ca sigur, intamplari cu eroi legendari, precum aceia din „Legendele Olimpului”, dar si istoria fantastica cu „Micul Print”, care vor sta alaturi de personajele unor povesti moderne, cu nave spatiale si astronauti neinfricati, calatorind printre stele, prin vastul Univers.

Cum este un spatiu deosebit in lumea virtuala, pe GoKids.ro nu veti gasi doar povesti minunate pentru copii, dar si citate celebre, ba chiar si poezii, bune pentru a fi citite in momentele de ragaz spre incantarea celor mici, dar si a adultilor, de aceea chiar merita sa accesati acest portal.

Permanent portalul este actualizat, asa cum v-am spus, de aceea veti afla mereu lucruri frumoase de citit acolo, unele dintre ele pe care, poate, le-ati dat uitarii demult, dar a caror reamintire o sa va bucure sufletul dvs. si celor dragi.

GoKids.ro este insa mult mai mult decat o culegere online de povesti si poezii pentru copii si adolescenti. As putea compara acest portal cu un soi de almanah interactiv, unde indiferent de varsta pe care o ai in actul de nastere, poti gasi o multime de joculete gratuite, horoscop, glume, multe poze si video-uri funny, curiozitati de tot felul.


In plus, cum nu s-ar fi putut ca portalul acesta sa nu fie conectat cu retelele sociale ale momentului, pagina GoKids.ro de pe Facebook devine si ea tot mai cunoscuta, de aceea va invit si pe voi sa deveniti fanii ei, deoarece veti gasi lucruri foarte interesante si acolo.


Eu va doresc distractie placuta pe acest portal, indiferent de varsta pe care o aveti, sa dati voie Copilului Interior din inima voastra sa se manifeste plenar si inchei cu indemnul: GOKIDS!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!