La nunta ta, ia-ti cameramani profesionisti de la Studio Chipurici!

Mai tineti minte perioada cand au aparut in magazine prima data camerele de filmat pentru amatori?

Toata lumea vroia sa aiba una, dar erau asa de scumpe incat putini dintre noi si le permiteau.

Cu timpul au devenit tot mai accesibile, mai ales de cand cam toate gadgeturile moderne (incepand cu aparatele foto, tablete sau smartphone-uri) iti permit sa iti realizezi simplu propriile filmulete.

Si uite asa, cei care in prezent detin o camera de filmat, mai simpla sau mai complexa, gandesc ca nu e mare scofala sa devii cameraman...

Iar daca tot e asa de simplu, iar investitia initiala nu este chiar foarte mare pentru a-ti achizitiona handycam-uri, de ce nu ar face si un ban in plus?

Ca toti avem rude si prieteni care au botezuri, nunti, zile de nastere sau zile onomastice, ca sa nu mai vorbesc de petrecerile de la firma.


Asemenea evenimente trebuie neaparat sa faca si subiectul unor videoclipuri mai scurte sau mai lungi, care nu doar sa fie tinute in arhiva personala, ci si distribuite pe YouTube sau Facebook, ca sa le vada intreaga omenire, nu-i asa?

Iar cele 3-4 sute de lei castigati astfel de un cameraman amator ii ajung macar pentru o iesire in oras cu prietenii.

Si atunci de ce nu si-ar scrie pe cartea de vizita: "cameraman nunti, botezuri si alte evenimente"?

Rezultatele sunt de cele mai multe ori lamentabile, asa ca, mai ales daca este vorba de momente importante din viata unui om, precum un botez sau o nunta, este totusi indicat sa nu te scumpesti la tarate, cum zice o veche vorba romaneasca, si sa apelezi la un cameraman profesionist, care chiar stie cum se manevreaza o camera video si ce minuni vizuale se pot obtine, daca ii cunosti secretele si ai si niste ani de experienta in spate. In plus, un asemenea cameraman are si o multime de scule profesionale, care ii permit sa realizeze o filmare si un motaj al cadrelor de o calitate desebita.



Prietena mea tocmai ce face lista cu pregatirile de nunta, pentru la anul, asa ca m-a intrebat daca ii pot recomanda un cameraman profesionist, cu adevarat bun, care sa realizeze un film cu succesiunea evenimentelor ce vor avea loc in ziua casatoriei ei (la primarie, biserica, in locatia unde se va desfasura petrecerea de dupa cununia religioasa.)

Norocul ei ca m-a intrebat, pentru ca asa o sa poata apela la Studio Chipurici, unde va gasi cameramani deosebiti!


filmari nunta


Echipa de cameramani de la Studio Chipurici ii poate oferi la preturi excelente:

- filmare nelimitat pe toată durata evenimentului;
- filmarea in dublu exemplar;
- montaj personalizat;
- coloana sonora aleasa de comun acord cu mirii;
- cununia civila gratis, daca este in alta zi decat cea cu evenimentul;
- filmarea coloanei de masini pe drum.


Amica mea a intrat pe site-ul lor de prezentare, www.cameraman-chipurici.ro, a studiat portofoliul lor si s-a decis: ii va contacta din timp pentru a-i angaja la nunta ei, ce se va desfasura in 2015!

Adevarul este ca la alegerea sa a contribuit si videoclipul cu Connect-R din sectiunea "Portofoliu video", pe care l-a vizionat incantata de mai multe ori.




A ramas incantata de stilul in care a fost filmat videoclipul!
Daca si voi va doriti o echipa de cameramani profesionisti spre a va filma nunta, apelati cu incredere la STUDIO CHIPURICI!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!