Scapa de durerile de spate cu Ormus Gold si Ormus Pure!

Stilul de viata actual, in care alegem confortul cu orice pret, punand pe locul doi starea noastra de sanatate, face foarte probabila aparitia in scurta vreme a unor afectiuni grave, uneori cu efecte ireversibile, de la cele mai fragede varste.

Durerea este un semn important pe care organismul nostru ni-l da, incercand a ne spune ca trebuie sa luam masuri urgente, daca nu vrem ca o suferinta sau alta sa se agraveze si mai tare.

Din nefericire, de cele mai multe ori preferam sa fim surzi la strigatele concretizate astfel, in accente dureroase, si in cel mai bun caz, sa mergem iute la farmacie si sa cerem niste calmante de sinteza, cat mai tari cu putinta, pentru a o anihila temporar.

Dar durerea va izbucni in scurta vreme si mai puternic, asemeni lavei dintr-un vulcan in plina eruptie. Va fi insa mult prea tarziu atunci, pentru a mai putea reveni in intregime la o stare de sanatate, daca nu ideala, macar normala.

Sa luam, de exemplu, cazul generatiilor tinere, de acum...

Spre deosebire de noi, care abia asteptam terminarea orelor de scoala pentru a merge sa ne jucam in aer liber sau, pur si simplu, sa ne plimbam in parc cu rolele, majoritatea copiilor si adolescentilor de astazi, dupa ce petrec si asa mult prea mult timp in clase, stand in banci vechi, care nu sunt adaptate inaltimii si conformatiei lor, de-abia ce ajung acasa si deja fug repede sa deschida laptopul, in fata display-ului unde petrec vreme indelungata.

Este si normal, in aceste conditii, ca sa se planga deseori de dureri de spate, datorita pozitiilor incorecte, incomode, in care stau pe parcursul intregii zile.

Nu mai fac deloc sport, nu mai merg decat foarte rar intr-o excursie montana, unde sa reziste unor trasee ce impun un efort sustinut...

Durerile de spate prefera sa si le trateze cu medicamente care, de multe ori, au o groaza de efecte negative, mai ales pentru organismele lor tinere.

Evident, pentru a uita de agasantele dureri de spate, acestia ar trebui sa faca mai mult sport, sa reduca orele de stat in fata calculatorului, sa se reconecteze la natura.

Tot de la Mama Natura vin si o serie de remedii puternice pentru bolile trupului si sufletului. 

Unul dintre acestea este ORMUS-ul sau aurul comestibil, despre care se vorbeste tot mai mult in ultimii ani si in Romania.

Desi cunoscut din vremuri stravechi, mentionat chiar si in Biblie, utilizat, se pare, si de alchimistii din Evul Mediu, el a fost redescoperit pe la jumatatea deceniului noua al secolului 20 de catre un fermier american, pe numele sau David Huston.

El a redeschis discutia despre elementele monoatomice rearanjate orbital, precum ar fi diferitele saruri solubile provenite din metale de tranzitie, dar si din metale de baza precum aurul sau cuprul.

Acestea, conform experimentelor facute in mai multe tari ale lumii, au o influenta deosebita asupra pastrarii sau ameliorarii starii de sanatate. 

Aurul comestibil si-a dovedit eficienta inclusiv in ameliorarea durerilor de spate, dupa cum multi pacienti au verificat ei insisi.

Evident, intodeauna este bine sa apelam la medic, inainte de a incepe orice tratament, fie el si naturist.

Va invit sa vizionati in continuare un filmulet extrem de interesant despre ORMUS:




Daca ceea ce ati aflat din videoclipul anterior v-a convins, intrati pe site-ul ormus.ro pentru date suplimentare si pentru a comanda online (dupa ce v-ati sfatuit si cu medicul dvs.!) unul dintre preparatele destinate ameliorarii afectiunilor de care suferiti. Doar 2 ml/zi din preparatul ORMUS PURE sau ORMUS GOLD pot sa va ajute mult si chiar sa le alunge total!

In aceasta perioada, daca veti utiliza codul "REDUCERI", atunci cand trimiteti comanda, o sa aveti surpriza placuta ca veti beneficia si de un pret mai mic decat acela din lista.

Multa sanatate va doresc si... nu uitati ca Natura este cel mai bun medic dintre cati exista! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!