Comanda etichete si stikere personalizate de la Label Print pentru a te diferentia de concurenta!

Vrem, nu vrem, traim intr-o lume in care totul se clasifica, totul se eticheteaza sau se... auto-eticheteaza!






Tocmai din acest motiv as vrea sa va povestesc astazi despre etichetele auto-adezive si aceia ce le produc.

Pentru ca da, asa cum era si de asteptat, intr-o lume care pune atat de mare pret pe eticheta, s-au infiintat si firmele de produs... etichete!

Pentru mine eticheta este precum matricola elevilor de altadata...

Am invatat la "Neculce", asa ca in drum spre liceu treceam mereu pe langa Podul Grant...

Habar nu aveam ca peste ani, acolo, pe Calea Grivitei, va fi sediul unei firme de produs nu matricole pentru invatatei, ci etichete pentru diferite produse.

Label Print este o societate cu o experienta de peste un deceniu in producerea de etichete si stikere si are o echipa de creatie foarte inventiva, ce poate veni in intampinarea dorintelor oricarui client, oricat de pretentios ar fi acesta si indiferent de produsul ce urmeaza a fi etichetat. 




Pot fi create stante personalizate, pentru aceia ce sunt in cautarea Etichetei Perfecte, care sa scoata din anonimat un produs sau altul, indiferent de domeniu, clientii Label Print care nu gasesc nimic pe plac in cele peste 500 de modele existente in portofoliul societatii.

Sincer, habar nu aveam pana de curand cata complexitatea poate exista intr-o "biata" eticheta autoadeziva!...

Cu siguranta, aceia ce doresc ca produsele lor sa iasa in evidenta, trebuie sa comande la Label Print etichete autoadezive personalizate, care sa le diferentieze de cele ale concurentilor din sectorul in care isi desfasoara activitatea.

Clientii pot sa aleaga modele clasice, cu imprimare doar pe o singura parte (prin procedee de: stantare, embosare, laminare, inseriere, scratch-off, holografice sau cu folii argintii sau aurii), dar si modele novatoare de etichete flexo in rola sau coala, dublu-stratificate (stiker-ul superior este detasabil).

Asa cum v-am mai relatat in trecut, tiparirea etichetelor se face cu ajutorul unor imprimante speciale ce utilizeaza transferul termic (pentru lucrari cu tiraj mic), dar si cu ajutorul tiparului flexografic (pentru comenzi cu tiraj mai mare).

Flexografia este o tehnica novatoare in materie de tiparituri, un mod de imprimare rotativ, ce utilizeaza ca mijloc de transfer al cernelii pe suportul de imprimat, cliseele fotopolimerice.

Pentru clientii ce au nevoie de o cantitate mare de etichete autoadezive, imprimarea cu ajutorul tiparului flexografic este cel mai avantajos procedeu, deoarece:

- imprimarile se pot face pe o gama larga de materiale absorbante sau non-absorbante;

- in functie de cate culori are utilajul de imprimare se pot realiza etichete autoadezive spectaculos colorate, de o calitate superioara,asemanatoare offset-ului sau rotogravurii;

- productivitatea este foarte mare, deoarece utilajul de imprimare functioneaza la viteze mari;

- se pot aplica pe eticheta cerneluri metalizate, fluorescente, finisaje speciale precum aplicarea de foite aurii sau argintii, embosare, inseriere, aplicarea de holograme, laminarea.

Comanda la societatea Label Print etichete si stickere creative, care iti vor scoate din anonimat produsele, iar in acest fel vei putea sa iti cresti profitul.




 Nu de alta, dar intr-o lume in care totul este etichetat, cel care a gasit Eticheta Ideala, a descoperit si unul dintre secretele maximizarii profitului intr-o arena economica tot mai concurentiala!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!