Pescuitul la crap iarna e posibil cu ajutorul magazinului online Ideal Fishing!

Asa cum se stie, iarna este o adevarata provocare sa te duci la o partida de pescuit crap.

O fi crapul un peste lacom prin definitie, dar anotimpul rece ii incetineste si lui metabolismul, asa incat in aceasta perioda a anului doar "ciuguleste" cate putina hrana, nu se mai ghiftuieste precum in lunile calde, cand este mult mai agil, in ciuda greutatii sale binecunoscute.

Pana nu demult, unii chiar considerau ca nu poti pescui crapi iarna, pentru ca ei tind sa stea la adancime, dar se pare ca nu este chiar asa si, daca esti cu adevarat cunoscator al locurilor care ii sunt familiare (cu vegetatie deasa, buturugi subacvatice), poti captura exemplare frumoase pana si in decembrie, spre invidia celorlalti prieteni de-ai tai ce au drept hobby pescuitul.

Sa zicem ca vrei sa faci o iesire pe balta acum, in apropierea Anului Nou (ca tot e traditia sa mananci peste de Revelion), pentru a pune pe masa de sarbatoare si un ditamai crapul prins chiar de tine. Ala da noroc pentru tot anul 2015, nu-i asa?

Cunosti balta pe care mergi (ca doar acolo iti petreci cea mai mare parte din weekend-uri si vara), locurile secrete unde trage cel mai bine crapul, acum... iti mai trebuie sa stabilesti o strategie eficienta de capturare a lui!

Problema de baza pentru un pescar: cum convingem un crap inteligent, caruia nu ii arde de mancare in apa rece, sa inghita momelile alese pe care i le oferim?

mancare pesti


Atractanti crap cu uleiuri? Nu prea cred ca merg in anotimpul friguros, pentru ca aromele nu se imprastie cum ar trebui in apa cu o temperatura asa de scazuta.

Specialistii considera ca momelile cu faina de peste si prafuri aromate sunt mult mai eficiente, asa ca eu va indemn sa le incercati.

articole pescari


Nu sunt nici foarte scumpe, intra pe site-ul Ideal Fishing spre a te convinge! 

Gasesti in acest univers virtual al pescarilor peste 17.000 de produse cu preturi atractive, grupate pe diverse categorii, la fel ca si in magazinul fizic amplasat in Bucuresti, sectorul 2, str.Magura Vulturului nr.85.

In sectiunea speciala pentru pescuitul la crap, din magazinul Ideal Fishing, vei fi incantat sa observi ca poti alege ce-ti place dintr-o multime imensa de lansete crap, monturi crap, nade, carlige, fire, plute semnalizatoare si tot felul de alte accesorii pentru pescuitul la crap.

magazin pescaresc


In mod sigur o sa gasesti pe Ideal Fishing articole de pescuit performante pentru a-ti completa trusa profesionala de capturat crap chiar si in toiul iernii, asa incat o sa poti sa te mandresti, acum, la cumpana dintre ani, in fata musafirilor tai, cu gustoasa plachie de crap, gatita dupa reteta proprie (strict secreta si pe care o vei lasa mostenire doar copilului tau!).


Mie nu imi mai ramane sa iti urez decat: „Fir intins la pescuit crap iarna, dar si in tot anul 2015!".

La multi ani si capturi pescaresti cat mai impresionante! 


Un comentariu:

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!