La Ideal-Shoping.ro poti cumpara pe credit freze de zapada competitive!

Freza de zapada devine un utilaj tot mai intalnit si in curtile romanilor, care si-au dat seama ca in acest mod economisesc multe ore de munca grea, pentru ca, orice s-ar zice, „datul la lopata” nu este chiar asa de amuzanta, decat daca vrei sa renunti la sala de fitness pentru cateva zile.

Ultimii doi-trei ani am inceput sa ne obisnuim cu ierni ce incep bland si brusc se burzuluiesc, troienele de cativa metri inaltime nemaifiind exceptii, ci chiar regula in ianuarie si februarie.

Din acest motiv, o freza de zapada, fie ea si de putere mai redusa, e tare buna in magazia omului traitor la casa „pe pamant”, mai ales daca proprietarul are si o curte de dimensiuni ceva mai generoase, incepand de pe la 100 de mp.

Si nu doar caile de acces la dependinte si la animalele din ograda trebuie dezapezite, dar si aleile, trotuarele, pentru ca altfel risti sa ramai sinistrat si sa mai fi si certat de mai-marii zilei ca esti lenes si de-aia ai ajuns sa stai fara alimente si caldura zile intregi!

Cred ca deja ne-am convins: traim intr-o tara unde este bine sa incercam sa ne ajutam singuri, pentru ca altfel, s-ar putea ca ajutorul sperat sa nu mai vina din partea autoritatilor decat, mult, mult prea tarziu (ori deloc!).

Daca apa dintr-o curte inundata e mai dificil de inlaturat, pentru zapada cazuta in cantitate mare frezele de zapada chiar pot sa fie o solutie viabila.

Functie de nevoile dvs., puteti alege sa comandati online o freza de zapada ieftina de la Ideal-Shoping.ro, de dimensiuni mici, cu o putere mai modesta, dar suficienta pentru o gospodarie mica:o freza de zapada mijlocie ca pret si forta de imprastiat zapada cazuta in exces:sau o freza de zapada ceva mai scumpa, pentru suprafete mai mari de teren ce trebuie dezapezite (de exemplu in cazul pensiunilor familiale, micilor magazine):Ideal-Shoping.ro ofera o facilitate deosebita clientilor sai: cumpararea pe credit, asa incat, nu va ganditi ca este prea impovaratoare o asemenea cumparatura de sezon.

In orice gospodarie "pe pamant" ar trebui sa existe o freza de zapada, pentru ca reduce efortul si actioneaza cu maxima eficienta pentru imprastierea surplusului de omat.

Dar, ca orice utilaj, trebuie sa respectam niste reguli elementare, pentru ca acesta sa functioneze corect, iar noi sa nu suferim accidente cand ne apucam sa dam zapada cu ajutorul lui.

Reguli ce trebuie respectate cand utilizam o freza de zapada:

Iata cateva dintre lucrurile pe care nu trebuie sa le ignore cineva care si-a procurat aceasta masinarie-minune care inlocuieste nesuferita lopata:

- Nu utilizati fraza de zapada daca ati consumat alcool, ati luat medicamente puternice sau sunteti extrem de obosit.

- Inainte de pornirea utilajului verificati daca piesele sunt in stare perfecta de functionare, daca nu sunt uzate, rupte. Riscurile de accident sunt mari daca freza are defectiuni, asa ca fiti prudenti!


- In zona in care dati zapada cu ajutorul frezei asigurati-va ca nu sunt copii sau animale domestice (mai ales caini, pisici) pe care le-ati putea accidenta din greseala. Ganditi-va ca sunteti asemeni unui conducator auto, responsabil pentru integratatea corporala a acelora din jurul dvs.

- In timpul functionarii frezei de zapada nu apropiati mainile de gurile de descarcare ale utilajului, pentru a nu va rani.


- Daca aveti un model casnic de freza de zapada, de putere mai mica, cu o singura treapta, luati in calcul faptul ca acesta poate ridica si arunca in aer gheata, pietre, alte lucruri dure, ce pot deteriora geamurile sau lovi trecatorii (daca degajati trotuarul din fata portii).

- Persoanele in varsta, dar si acelea care sufera de boli grave (diabet, boli de inima) ar trebui sa ceara acceptul unui medic inainte de a manui o freza de zapada, deoarece un efort fizic tot necesita manevrarea utilajului de imprastiat omatul, chiar daca nu la fel de mare precum acela cerut de folosirea traditionalei lopeti de dat zapada.

- Atentie la hainele purtate in timpul folosirii unei freze de dat zapada! Nu va imbracati cu pantaloni largi, pulovere, canadiene, jachete sau fulare care au parti ce se pot agata de anumite subansamble ale utilajului. Riscul de accident este maxim!

- O incaltaminte cu o talpa antiderapanta este de asemenea indicata in operatiunea de inlaturare a zapezii cu freza!


- Freza de zapada este prin definitie un utilaj care face zgomot (uneori asurzitor!), asa ca ar fi indicat sa va puneti niste dopuri in urechi pentru a va proteja auzul de numarul prea mare al decibelilor.Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!