Concurs Calin Events: castiga o rochie de mireasa gratuit, prin tragere la sorti!

Emisiunile de stiri ne arata in ultima vreme tot mai des buluceala de nedescris care se intampla peste Ocean sau chiar in vestul Europei, in diverse mall-uri, cand se fac reduceri substantiale la rochii de mireasa.

Lasand la o parte siluetele, de multe ori inexistente, viitoarele mirese cu forme rubensiene devenind tot mai numeroase in Occident, ati vazut ce rochii de mireasa se scot la vanzare?


Sper ca nu ati visat vreodata la o asemenea rochie, spre a o purta in cea mai importanta zi a vietii voastre!


Cel mai distractiv lucru este ca acele cumparatoare smulg de pe umerase nu doar una, ci chiar doua sau mai multe rochii... Oare se gandesc si la urmatoarea nunta, ce va urma dupa cea foarte apropiata, de asta cumpara mai multe?


In fine, bine ca nu se intampla si la noi asa ceva, desi promotii atractive  exista si in Romania, la targurile de nunti din Bucuresti si din tara.


Daca ti-ai planificat nunta in acest an, dar nu ti-ai cumparat inca rochia de mireasa, iti propun sa nu ratezi ocazia de a o avea... GRATIS!


Doar pana maine, 22 ianuarie 2015,  te mai poti inscrie la concursul organizat de Calin Events unde, prin tragere la sorti, poti sa castigi o rochie de mireasa creata pentru tine.



haine de casatorie


Regulile de participare sunt extrem de simple si poti rezolva toti pasii in doar cinci minute:


1) dai LIKE paginii Calin Events si SHARE concursului, pe Facebook;


2) postezi un comentariu la albumul concursului pe care-l gasesti la adresa: http://tiny.cc/l0ozrx in care spui care rochie de mireasa iti place mai mult;


3) completezi formularul de concurs pe care-l gasesti pe site.


Foarte important: toti pasii sunt obligatorii, deci nu ignora niciunul dintre ei!

O sa gasiti in album o multime de modele de rochii de mireasa speciale Calin Events, care de care mai frumoasa, asa ca o sa aveti de unde alege, indiferent de silueta (da, romancele chiar au silueta!).


O sa fiti incantate ce ceea ce veti vedea in imaginile catalogului online: rochii tip printesa, cat si in stil grecesc, tip sirena sau in linie A. Este imposibil sa nu iti placa macar una dintre ele!


Creatiile destinate mireselor pe care le gasiti in catalogul online o sa va convinga de faptul ca indiferent de model: ca sunt innobilate cu dantela fina, ca au maneci delicate sau decoltee curajoase, toate emana eleganta, rafinament, bun gust.


O mireasa care va alege sa imbrace in ziua nuntii o asemenea rochie va arata cu siguranta spectaculos!



tinuta nunta stilata


Si, daca sortii vor fi de partea ei, poate sa o castige gratuit! 


Rezultatul extragerii numelui norocoasei se va face rapid, pe 26 ianuarie 2015, adica doar la patru zile de la incheierea inscrierilor.


Asadar inscrieti-va iute pana maine, 22 ianuarie 2015, orele 23,59 la concursul Calin Events.


Curand poti sa primesti un email si/sau telefon surpriza, in care o voce suava sa te anunte ca esti marea castigatoare. Nu e minunat?





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!