Cauti un sac universal textil pentru aspirator, ieftin si bun? Au in magazinul online FRAROM SHOP!

De ceva vreme, am inchiriat o garsoniera semimobilata unui cuplu de tineri abia sositi in Bucuresti.

Cum ambii lucreaza in alimentatia publica, unde salariile nu sunt cine stie ce, au ales varianta de a-si procura pentru casa o serie de aparate electrocasnice de generatie mai veche sau chiar la mana a doua, desi, personal, nu mi se pare cea mai fericita optiune.

Asa s-a intamplat cu televizorul al doilea, pe care l-au instalat in bucatarie, cu aeroterma, dar si cu aspiratorul.

Lucrand in Regie, au cumparat unul de ocazie, de la un student ce locuieste la camin.

Este un aspirator cu sac, doar ca... dupa achizitie, cand l-au adus acasa, au constatat ca... nu mai are sac pentru strangerea prafului! 

Fiind un chilipir, nu au vrut sa-l restituie vanzatorului, mai ales ca ei au fost cei cascati si nu au verificat daca este complet, in momentul cand l-au luat.

M-au intrebat de unde pot achizitiona asemenea consumabile pentru aspirator ieftine (saci pentru aspirator), pentru ca la supermarket se vindeau doar la set si vreo 4 seturi costau cat un aspirator nou-nout!

I-am sfatuit sa se orienteze spre un sac universal pentru aspirator din material textil, dat fiind ca este refolosibil, desi o sa necesite niste operatii in plus, fata de un sac de aspirator de unica folosinta: golirea la tomberon, spalarea temeinica, uscarea perfecta inainte de introducerea la loc, in compartimentul special din interiorul aparatului electrocasnic de aspirat.

Toate bune si frumoase, dar unde sa gasim un asemenea sac de aspirator din material textil?

Noroc cu internetul! Daca ai habar unde sa cauti, poti sa gasesti orice in spatiul virtual. Inclusiv saci universali de panza pentru aspirator foarte ieftini!


Ne-am orientat spre site-ul fraromshop.ro, unde au o sectiune speciala  pentru aceia interesati de cumpararea de accesorii consumabile pentru electrocasnice, inclusiv pentru aspiratoare de diferite tipuri.




Sunt acolo si saci pentru aspirator din microfibra la set, dar si saci universali textili RAYEN pentru aspiratoare.



Am comandat iute unul, mai ales ca nu costa decat 23 de lei si, in plus, am mai asezat in cosul virtual niste doze cu parfum de lavanda pentru aspirator.




Produsele vor sosi prin curier in cel mai scurt timp, iar aspiratorul chiriasilor mei va putea (in fine!) zumzai vesel ca un bondar prin casa, aspirand praful.

Cei interesati pot gasi in magazinul online FRAROM SHOP inclusiv piese de schimb pentru aspiratoare (perii  diverse, cioc pentru aspirarea spatiilor inguste, tuburi adaptoare) la niste preturi mai mult decat convenabile, asa incat va invit si pe voi sa intrati pe site-ul lor si sa le achizitionati cu incredere, daca aveti nevoie de asemenea componente de aspirator.




Tot de acolo, de pe fraromshop.ro, mai puteti cumpara accesorii pentru calcat si uscat, produse destinate amenajarilor interioare, produse si accesorii pentru copii, diverse produse de curatenie, umidificatoare ceramica, schele si scari.

Intrati, alegeti si comandati!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!