Comanda online anvelope de vara de la Acvila Romania, pentru ca anotimpul cald se apropie!

De ce sa iti cumperi in aceasta perioada, cand ne mai confruntam cu gradele negative din termometre, iar primavara nu s-a instalat inca pe meleagurile noastre, anvelope de vara de la Acvila Romania?

Pentru ca un conducator auto gospodar se ingrijeste din timp sa isi procure cele necesare pentru bijuteria sa pe patru roti, la care, desigur, tine ca la ochii din cap.

Iar achizitionarea unor cauciucuri potrivite, in functie de anotimpul in care ne aflam, este unul dintre lucrurile de care ar trebui sa tina neaparat seama.

Despre obligativitatea utilizarii anvelopelor de iarna stiu desigur toti soferii, dar mai exista printre cei mai noi posesori ai carnetului de sofer ideea ca anvelopele de vara nu ar fi obligatorii si ca ei ar putea rula pe drumurile publice cu aceleasi cauciucuri ca si in miezul iernii, fara nicio problema in materie de siguranta rutiera.

Lucrurile nu stau deloc asa, deoarece sofatul unei masini dotate cu niste anvelope care nu sunt potrivite conditiilor carosabilului reprezinta una dintre cauzele importante ale unor accidente grave, ce se pot solda nu doar cu deterioarea grava a vehiculului, ci si cu raniri sau chiar pierderea de vieti omenesti.

Motivul principal este acela ca anvelopele de iarna sunt astfel concepute incat sa permita rularea in siguranta doar incazul unor temperaturi la nivelul solului de pana la sapte grade Celsius.

Dupa aceasta temperatura, cu cat gradele din termometru cresc, pneurile de iarna isi pierd si ele tot mai mult proprietatile, asa incat, pot sa fie cauza unor incidente nedorite in trafic.

Mai ales in situatiile in care avem de-a face cu un carosabil umed anvelopele de vare isi arata iscusinta, deoarece, o masina echipata cu asemenea cauciucuri poate sa franeze si sa se opreasca mult mai repede, decat daca ar avea inca pneuri de iarna, cu toate ca afara ne aflam intr-un anotimp cu multe grade in termometru.

In plus, daca masina are inca anvelope de iarna, inadecvate sezonului cald (iar verile prin Romania chiar sunt toride, cu temperaturi si de 60-70 de grade Celsius la nivelul carosabilului!), soferii risca deteriorarea accelerata a cauciucurilor masinii, asa incat venirea iernii ele nu vor mai putea fi utilizate, ceea ce determina cheltuieli suplimentare din partea conducatorilor auto.





Acvila Romania ofera anvelope de vara pentru toate tipuri de masini, iar, daca totusi sunteti incepator in ale soferiei si nu va descurcati singuri, mai ales ca oferta online a acestui site cu profil auto este foarte bogata, aflati ca specialistii de acolo va pot oferi consultanta gratuita in aceasta privinta, pentru ca dvs. sa cumparati ceea ce i se potriveste cel mai bine autoturismului al carui proprietar sunteti.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!