Etichete autoadezive clare - o garantie suplimentara pentru calitatea unui produs!

Nu stiu cati dintre voi si-au imaginat ce batalie acerba se poarta intre diversii producatori, in ceea ce priveste gasirea unor ambalaje cat mai atragatoare, mai "cu lipici" la consumatori, care sa le creasca profiturile.




Totusi, indiferent cat de creativa ar fi o solutie sau alta referitoare la un ambalaj, pana la urma clientii, chiar daca iau produsul din raft atrasi de modul de prezentare, tot la eticheta se uita.

Sunteti in cautarea unei forme producatoare de etichete?

Va dau eu o sugestie in randurile ce urmeaza!

Label Print produce la comanda etichete autocolante clasice, etichete autoadezive cu efect holografic, etichete indicatoare de temperatura, etichete “shrink” si etichete “wrap around” pentru bauturi energizante, dar si alte tipuri de etichete autoadezive imprimate in rola, deci puteti sa apelati cu incredere la ei.

In cazul diverselor bauturi, fie ca vorbim de diferite sucuri, de bere de vin sau de licori ce contin multe grade, eticheta pare a juca rolul esential, mai ales daca vorbim de noi produse, pe care potentialul cumparator nu le poate gusta in prealabil.

Fiind vorba de lichide, consumatorul nu vrea neaparat o eticheta in culori tipatoare, ci, din contra, isi doreste sa treaca un pic dincolo de ambalajul de sticla sau de plastic si sa vada cum se prezinta bautura ca aspect, inainte de a o cumpara si a o savura.

Asa se face ca in ultima vreme, stilul "no label look" devine tot mai cautat printre producatorii de bauturi alcoolice si nealcoolice, deoarece, in afara costurilor mult mai scazute de productie, ele transmit si un mesaj puternic clientilor: "Aceasta bautura este asa de buna calitativ, ca nu trebuie sa o ascundem sub o eticheta opaca!"

Avantajele utilizarii uneor etichete autoadezive clare si ultra-clare sunt evidente ca lumina zilei:

- productivitate mare in imprimare;
- un raport calitate/pret excelent;
- modificarile de design ce se pot realiza mult mai usor, decat in cazul unei etichete mate;
- asemenea etichete se pot lipi pe sticle si alte ambalaje pentru bauturi de forme, dimensiuni, materiale diferite, fara a deranja deloc din punct de vedere vizual.


Daca sunteti producator de bauturi, va propun sa intrati pe site-ul etichete-bauturi.ro pentru mai multe detalii si apoi sa ii contactati pe specialistii de la Label Print, gata oricand sa va ajute cu toate informatiile pe care doriti sa le aflati in materie de etichete.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!