Pavele de top de la Pavconsult, pentru o pavare precum in revistele straine!

In curand soseste primavara si, daca esti proaspatul posesor al unei case cu gradina, cred ca te-ai gandit deja cum sa iti pavezi aleile.

Exista metoda clasica de a turna beton, mai exista varianta intermediara a folosirii pietrisului decorativ si, metoda cea mai moderna, eleganta si eficienta, a pavelelor decorative.

Cred ca sunteti de acord cu mine, betonarea cailor de acces este cea mai nefericita solutie. Nimeni nu-si doreste sa vada, cand iese in gradina, griul acela nesuferit, asemanator cu blana murdara unui soarece dizgratios!

Spatiul poate sa fie infrumusetat mai bine fie cu pietris decorativ, fie cu pavele colorate.

Cei drept, pietrisul decorativ poate sa dea un aspect mai natural unei alei, dar asta daca nu ai si un caine (sau mai multi!) prin curtea personala.

Cel mai bun prieten al omului adora sa rascoleasca pietrisul si s-a zis cu amenajarea exterioara imaginata in detaliu de tine!

Asadar, fara ezitare, eu te-as sfatui sa alegi pentru pavarea aleilor, poate chiar a intregii curti, a terasei si, daca ai una, chiar si a piscinei, pavelele!

Sunt usor de montat, de demontat, le poti gasi intr-o paleta foarte vasta de modele si culori, sunt rezistente, usor de intretinut,  cresc neindoielnic valoarea proprietatii tale si starnesc admiratia (dar si invidia!) vecinilor, daca le alegi cu atentie si gust!




Poti comanda pavele de la firma Pavconsult cu toata increderea, deoarece vei gasi aici cele mai in voga modele, care iti vor face aleile sa arate rapid precum in revistele straine de specialitate.

Oferta de pavele Pavconsult include: pavele 20x10 cm simple sau texturate, pavele model retea, pavele cub, pavele romb, pavele topor, pavele floare simpla, pavele cu model floral, pavele in stil oriental, pavele piscot si multe alte feluri.




Preturile sunt si ele foarte bune, fiind in functie de grosimea pavelelor, dar si de culoarea acestora.

Va invit sa le vizitati site-ul de prezentare, pentru ca aveti ce vedea pe pavconsult.ro!

In plus, daca o sa va decideti sa faceti o asemenea investitie, in materie de amenajari exterioare, peste o vreme, in situatia in care o sa doriti sa va vindeti proprietatea, veti reusi sa obtineti un pret mult mai bun, pentru ca, asa cum expertii in imobiliare stiu deja, prima impresie a unui cumparator conteaza foarte mult, iar o locatie inveselita de niste pavele alese cu dibacie, casa de locuit sau sediu de firma, o sa fie acel element care face diferenta si, mai mult ca sigur, il va face pe potentialul client sa se decida, pentru ca oricine isi doreste o casa care sa arate nu doar in interior, ci si la exterior, precum in filme.

Un alt sfat pe care vi l-as dar ar fi sa apelati la un profesionist in decoratiuni exterioare, dar pana atunci, internetul este o sursa nesfarsita de idei despre cum va puteti infrumuseta curtea alegand niste pavele deosebite. 

Multa creativitate va doresc!




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!