Vrei o somiera demontabila din lamele de lemn stratificat? Tamos ti-o ofera cu 50% reducere!

Ofertele la saltele, care de care mai atractive, ne-au invadat de o vreme viata, prin intermediul multitudinii de spoturi tv.

Ma gandeam zilele trecute ca este grozav sa ai o saltea cu adevarat confortabila, care sa iti asigure un somn odihnitor, dar aceasta saltea nu poate sa stea asa, in aer, ci trebuie asezata pe un cadru anume, care sa o puna in valoare.

Si uite asa, m-am apucat eu in aceasta dimineata sa va scriu cateva randuri despre... somiere.

mobila dormitor lemn stratificat


Daca ne uitam in DEX, prin somiera se intelege, in general, o retea elastica de sarma (de arcuri), fixata pe cadrul patului, adica scheletul unui pat. 

Intre timp, s-a ajuns la concluzia ca arcurile nu sunt chiar asa de bune pentru sanatatea coloanei noastre vertebrale, asa ca acum sunt in mare trend lamelele transversale de lemn.

Somiera, in forma apropiata celei pe care o stim astazi, a aparut la finalul secolului al 19-lea, cand lumea facea trecerea de la opulenta unor paturi-stil, ce semanau mai degraba cu niste catafalcuri, la niste paturi ceva mai zvelte, mai in armonie cu germenii unei lumi noi, ce se industrializa pe zi ce trecea, in timp ce nobilii incepeau sa isi piarda vertiginos aura stralucitoare.

De-a lungul deceniilor ce au urmat, pe masura ce saltelele au cunoscut si ele o diversificare extraordinara (din punctul de vedere al materialelor folosite, proprietatilor, calitatii), somierele au trebuit, evident, sa tina pasul si ele.

In prezent exista pe piata, inclusiv la noi in tara, o gama extinsa de somiere, cele mai cautate fiind, la ora actuala, asa cum va ziceam deja,  acelea confectionate din lemn stratificat. Ele se evidentiaza printr-o rezistenta deosebita in timp si o calitate superioara.

Daca intrati pe site-ul tamos.ro veti gasi inclusiv somiere demontabile cu lamele transversale din placaj multistrat, care pot sustine orice tipuri de saltele.

Asa cum o multime de saltele pot fi achizitonate la pret redus cu 50%, si suporturile care le vor sustine, zic eu ca era normal sa fie cumparate la jumatate de pret. 

Iata ca Tamos s-a gandit la acest aspect, dovada ca ele pot fi achizitionate in aceasta perioada la niste preturi excelente, ce pornesc de la numai 190 de lei, pentru o somiera demontabila cu dimensiunile de 190x90 de cm.

In plus, toate somierele beneficiaza de 24 de luni garantie, asa incat, daca doriti sa va modernizati dormitorul acum, in prag de primavara, eu zic ca este momentul cel mai bun de a face o asemenea achizitie utila, pentru care nici macar nu trebuie sa scoateti un morman de bani din buzunar.

Dupa cum stiti, in magazinul de prezentare virtual tamos.ro gasiti o paleta vasta de piese de mobilier, pentru toate gusturile si toate buzunarele, asa incat eu zic sa nu mai asteptati si sa vizitati acest inedit targ de mobila online chiar acum!


Dati un click si gata, ati si ajuns!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!