Alo Tractari, firma ce salveaza rapid soferii aflati la anaghie!

Orice sofer, fie el incepator sau cu ani grei de experienta, stie ca in orice moment se poate confrunta cu situatia neplacuta in care masina sa nu mai vrea sa inainteze nici macar un centimetru, din cauza unei defectiuni tehnice inevitabile.

Solutia? Suni un prieten? Suni o firma de profil?

Avand servicii la tarife convenabile, Alo Tractari Auto este o varianta demna de a fi luata in seama!




Vecinul meu Costel se pare ca a fost pana nu demult exceptia, el considerand ca este ferit de asemenea incidente rutiere, mai cu seama pentru ca, mai toata toata ziua, mestereste atent in fata blocului la bijuteria sa pe patru roti, masinuta la care tine ca la ochii din cap.

Iata insa in urma cu vreo doua saptamani a avut parte de o intamplare neprevazuta, pe cand se ducea in weekend spre parintii sai, asa incat a facut si el cunostinta pentru prima data cu platforma de tractari, de care radea cu subinteles in trecut.

Din pacate pentru el, experienta asta neplacuta l-a cam zguduit, mai ales ca nu era pregatit psihic pentru asa ceva. 

O sa ziceti ca nu e mare lucru sa ramai cu masina in drum. Probabil ca nu, daca nu esti vecinul meu Costel!

El era un tip atat de sigur pe el, incat in momentul in care l-a lovit ghinionul concretizat intr-o defectiune grava la motor, pur si simplu nu doar autoturismul s-a blocat, ci si el insusi! De rusine!

Abia daca a mai fost in stare sa execute cum se cuvine manevrele obligatorii intr-o asemenea imprejurare:

- sa aduca masina pe partea dreapta a carosabilului, ajutat de alti soferi binevoitori, pentru a nu fi accidentat de vreun
sofer neatent;

- sa  porneasca avariile;

- sa foloseasca triunghiurile reflectorizante, ca sa poata sa fie observat de ceilalti conducatori auto si de la o distanta de cateva zeci de metri, pentru a putea sa fie ocolit la timp.

Toate bune si frumoase, doar ca habar nu avea de vreo firma de tractare si de aceea a sunat la noi acasa ca sa-l salvam cumva.

Am raspuns eu la telefon si m-am speriat de vocea sa cavernoasa. Era un om naucit. Evident nu a vrut sa imi spuna direct ce s-a intamplat si l-a cerut pe Vlad, ca sa vorbeasca urgent cu el.

Acesta in primul moment a crezut ca vecinul Costel a suferit vreun accident pe drum, ca este ranit sau, mai rau, ca a ranit el pe cineva, dar mai apoi, cand a aflat ca pur si simplu masina nu a mai vrut sa isi continue calatoria si s-a oprit brusc, asemeni unui magar indaratnic, s-a linistit, ba chiar a facut eforturi supraomenesti ca sa nu il pufneasca rasul.

I-a spus lui Costel sa se calmeze, pentru ca ii da imediat numarul de telefon de la cea mai tare firma de tractari auto a momentului ca sa il salveze de la rusine: ALO TRACTARI! Cu atat mai mult cu cat evenimentul neplacut s-a intamplat in traficul rutier coplesitor din Bucuresti! In cateva minute de la momentul in care o sa ii sune va veni cineva de la compania respectiva si se va rezolva.

Ba inca si foarte ieftin, pentru ca are ALO TRACTARI tarife extrem de convenabile pentru Capitala, plus un discount cuprins intre 50% si 100%, daca reparatia masinii se face la service-ul lor sau intr-un service partener.

Costel a sunat la numarul dat Vlad, a fost extrem de multumit de serviciile primite, si de acum il pastreaza la loc de cinste in agenda smartphone-ului, pentru ca nu se stie niciodata cand o sa mai aiba vreo problema mecanica, tehnica sau electrica la masina.

SI uite asa, a ajuns si Costelus sa nu mai rada de soferii ale caror masini sunt tractate, ba mai mult, daca vede pe cineva in dificultate, pentru ca autoturismul sau refuza sa mai porneasca ii recomanda pe data sa apeleze la ALO TRACTARI!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!