Biciclete Scott la reducere, gasesti acum in magazinul online Hypersport!

A venit vremea calduroasa si multi dintre noi simtim deja un dor nestavilit de duca, de plimbare cu bicicleta, imaginandu-ne asa, fie si pentru doar o clipa, ca suntem competitori in Turul Frantei.

Pana va incepe cea mai tare competitie ciclista anuala mai sunt cateva luni, care, recunosc, trec extrem de greu pentru fani, dar facand iesiri cu bicicleta alaturi de prieteni, departe de oras, parca timpul se va depana mai repejor.

Ati vazut cate categorii de biciclete exista in prezent pe piata de profil? Biciclete MTB Full suspension, MTB Hardtail (suspensie fata), biciclete pliabile, biciclete de oras, biciclete de sosea, cursiere, BMX, biciclete pentru copii, street, dirt, trail... Chiar ai de unde alege, daca vrei sa iti iei una! 

Pentru aceia ce au inceput sa stranga inca din toamna trecuta banut langa banut, pentru a-si cumpara in acest inceput de primavara o bicicleta noua, performanta, eu le-as recomanda sa se orienteze catre una de firma, mai ales ca o sa gasiti acum biciclete Scott la reducere in magazinul online Hypersport.



Incepatorii in ale pedalatului ar putea considera ca este o bicicleta mult prea scumpa pentru ei, dar cunoscatorii sigur imi vor da dreptate cand spun ca merita sa va luati o bicicleta de calitate.

Pentru amatorii de miscare pe doua roti din prima categorie, a novicilor, chiar daca nu au un buget foarte mare destinat unei asemenea cumparaturi serioase, cel mai important sfat ar fi acela de a nu cumpara o bicicleta de la supermarket, din targ sau apeland la mica publicitate.

Mai bine mai asteptati nitel ca sa va luati una noua, de calitate, decat o chinezarie de doi bani sau una la second hand, pe care sa fie nevoie sa o schimbati rapid, pentru ca nu o sa va multumeasca performantele ei.


Cel mai indicat ar fi sa o procurati dintr-un magazin specializat, fie el offline sau chiar sa o comandati online (pentru ca veti beneficia de preturi mai bune), deoarece calitatea produselor este superioara, iar personalul chiar stie ce vinde, asa incat va poate indruma competent in demersul vostru de a va alege bicicleta ideala.

Aceste mijloace de deplasare pe doua roti, ce au revenit tot mai mult in trend, fie ca este vorba de o deplasare rapida prin oras sau de o calatorie inedita de vacanta, au criterii stricte de alegere: dupa inaltime, dupa tipul si frecventa utilizarii, dupa greutatea viitorului ciclist amator. Si lista parametrilor pe care ar trebui sa ii aveti in vedere poate continua mult...

Evident, toti ne dorim sa avem cate o bicicleta-bijuterie, care sa ia ochii privitorilor din punct de vedere estetic, dar mai importanta este, orice s-ar zice, calitatea acesteia, manevrabilitatea, siguranta pe care ne-o ofera in rulaj, nu neaparat felul in care arata.

De-abia dupa ce veti putea bifa indeplinirea acestor puncte de catre o anume bicicleta, o puteti analiza si din punct de vedere al design-ului. Evident, cu cat arata mai futurist, cu cat este mai colorata, cu atat  va costa mai mult. 

Urmeaza sa decideti daca merita cu adevarat sa investiti in frumusetea ei exterioara ori daca nu ar fi mai bine, cu aceeasi suma, sa va luati o bicicleta dintr-o clasa de performanta superioara.

Sau... daca nu ar fi mai indicat sa va luati cu diferenta de bani, pe care ar trebui sa o platiti pentru un aspect mai deosebit, accesoriile ce va pot salva viata intr-o situatie-limita (chiar daca nu sunteti motociclisti): o casca si lumini de semnalizare!

Chiar daca sunteti incepatori, nu va ganditi la o bicicleta precum v-ati gandi la un laptop. Este preferabil sa dati de prima data mai multi bani pe o bicicleta performanta, echipata "cu de toate", decat sa faceti mai apoi imbunatatiri amatoristice. Sigur o sa cheltuiti ulterior o suma mai mare de bani si rezultatul s-ar putea sa nu fie deloc unul care sa fi meritat efortul financiar.

Va spuneam la inceputul acestui articol ca in magazinul online Hypersport gasiti acum biciclete Scott la niste preturi foarte bune.



Daca va decideti sa va comandati online o bicicleta de la ei si sunteti bucuresteni sau aveti posibilitatea de a veni in Capitala, eu v-as sfatui sa mergeti dupa aceea si sa o luati personal din magazinul offline Hypersport.

Asa aveti avantajul ca, in afara de sfaturile competente ale personalului, bicicleta cumparata sa va fie si reglata special pentru voi.




In plus, demn de retinut este si faptul ca, tot acolo, in Bucuresti, sectorul 1, Sos. Nicolae Caranfil nr.34, exista si centrul de service biciclete Hypersport, unde o sa gasiti un mecanic senior cu o mare experienta in ce priveste biking-ul.

In rest, spor la pedalat si astept sa imi spuneti pe cine pariati in acest an in Turul Frantei, mai ales avand in vedere cele petrecute anul trecut!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!