Bijuterii online cu cristale Swarovski, ieftine, pe matar.ro: doua plus una gratis!

Va plac bijuteriile fantasy?  

Si mie, pentru ca in momentul in care le porti nu simti incorsetarea data de niste giuvaieruri clasice,  nu  manifesti tendinta de a-ti controla continuu tinuta, pentru ca, nu-i asa, trebuie sa stai rigida, ca un manechin intr-o vitrina, apasata de importanta faptului ca ai niste cercei, un pandantiv, un colier sau o bratara foarte scumpe, ce pretind o anume atitudine stilata. Plus ca, daca tot le ai, vrei sa ti le admire lumea!

In schimb, un set de bijuterii fantasy sunt asa, precum zefirul de primavara, te fac sa fii zburdalnica, sa zambesti sagalnic sau cu gura pana la urechi, sa fii fericita, iar lumea sa te vada pe tine, cea radioasa, in primul rand, nu podoabele pe care le porti! Ele trebuie doar sa aduca un plus de stralucire fiintei tale, nu sa o acopere!

In ultima vreme, am recurs tot mai des la a comanda bijuterii online cu cristale Swarovski delicate, pentru ca lucirea lor zglobie in lumina soarelui imi picura bucurie in suflet.

Matar.ro este un site pe care amatoarele de pantofi il stiu de multa vreme (am scris si eu, aici, pe blog, destul despre el in ultimul an!), dar acum vreau sa va semnalez promotiile extraordinare pe care le are in aceasta perioada, din apropierea Sarbatorilor Pascale, la bijuteriile fantasy.

Pentru ca la tocmai ce soseste echinoctiul de primavara, m-am gandit sa va recomand  de la matar.ro un set de bijuterii cu cristale Swarovski denumit inspirat: 'Trifoiul  norocos - Tanzanite".




Tanzanit... Imi place enorm aceasta piatra pretioasa mov-violet sau albastra,  lucioasa,  ce nu se gaseste decat in indepartata Tanzanie, la baza muntelui vulcanic Kilimanjaro, cu o forma ortorombica si despre care uimitorii pastori Masai au o legenda in care se spune ca ea a aparut dupa ce un fulger a lovit violent o zona cu niste tufisuri ce au ars cu valvatai uriase...

Fiind Balanta, este logic ca imi place tanzanitul, pentru ca imi aduce  aproape o bucatica de cer condensat,  o amintire palpabila a vremurilor cand eram doar un suflet calator ce pluteam in lumile eterice ale Universului...

Tanzanitul este insa extrem de scump, fiind cam de 1000 de ori mai rar decat diamantul, de aceea pentru o tinuta de primavara eu zic ca merge de minune si un set de bijuterii cu cristale Swarovski ce amintesc de tanzanit... dar si de viorele... si de violete... si de zambilele parfumate...

Unde mai pui ca nici nu trebuie sa fii stresata ca ti-ar fura cineva bijuteriile cu cristale reale de tanzanit, daca iti iei setul de pe Matar.ro!

Puteti comanda de pe site atat acest set, la un pret de doar 139 de lei, dar si alte podoabe, deoarece in aceste saptamani exista pe matar.ro o promotie foarte atractiva: la doua produse cumparate vei primi un al treilea gratuit!




Eu zic sa dati clic si sa intrati in magazinul virtual si sa alegeti iute giuvaierurile fantasy preferate, pentru ca stocul este limitat!






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!