Royal Imobiliare Ploiesti - oferte de pachete de servicii complete, ce fac diferenta!

Cei interesati de mersul economiei probabil ca ati remarcat faptul ca, incet-incet, perioada de recesiune a trecut, iar in prezent lumea a inceput sa fie din nou interesata de achizitionarea sau de inchirierea unor locuinte si spatii comerciale.

Multe agentii imobiliare nu au supravietuit crizei, dar acelea care si-au gestionat cu inteligenta activitatea in ultimii ani au iesit din degringolada prabusirii sectorului imobiliar mai intarite.

Nici clientii nu mai au mentalitatea de dinainte de 2008, asa incat, isi doresc, in momentul in care apeleaza la o agentie imobiliara pachete de servicii complete, profesioniste, cu adevarat "altfel", care sa faca diferenta.In calitate de avocat, am remarcat in ultima vreme o crestere vizibila a pretentiilor pe care le are o persoana doritoare sa isi achizitioneze sau sa isi inchirieze o locuinta ori un spatiu pentru afacerea sa..

A trecut epoca in care oricine putea sa fie agent imobiliar, jucand doar simplul rol de mijlocitor pasiv intre vanzator sau locator, pe de o parte, si cumparator sau chirias, de partea cealalta. Un mijlocitor care, de multe ori, nu facea mai nimic, dar lua un comision substantial, care depasea cu mult onorariul unui avocat.

Acum, in anul de gratie 2015, clientii care aleg o agentie imobiliara, o fac din ce in ce mai mult dupa alte criterii.

Comportamentul lor s-a modificat radical: intai intra pe internet, pe site-urile de anunturi online, spre a vedea care sunt preturile, in medie, pentru apartamentul, casa ori spatiul comercial pe care si l-ar dori, in raport cu bugetul pe care il au.

Iar mai apoi cauta informatii cat mai detaliate despre zona: mijloace de transport, magazine, unitati de invatamant (daca au copii), parcuri si alte locuri de agrement.


Evident, informatiile relevante despre imobilul respectiv sunt extrem de importante: an de constructie, utilitati, vecini, iar lista poate continua.

Daca pe primele le pot afla usor de pe net, in privinta celei de a doua categorii de informatii este nevoie in mod sigur de profesionisti.

Iar profesionistii nu pot fi gasiti decat intr-o agentie imobiliara.

Dar cum sa o gasesti pe aceea ideala, daca esti client, sau cum sa ajungi la beneficiarul serviciilor tale, daca esti agentie imobiliara?

Internetul vine, din fericire, in ajutorul ambelor parti.

Initiativa ar trebui sa apartina agentiei, care sa se faca vizibila in social media: sa aiba un blog cu sfaturi pertinente in materie de imobiliare, actualizat continuu, sa aiba o pagina atractiva pe Facebook, sa fie o prezenta vie pe YouTube si pe Trilulilu, in care sa incerce, nici mai mult, nici mai putin, decat sa educe potentialii clienti in acest domeniu: cum sa aleaga o casa sau un spatiu comercial, cum sa poata face un echilibru bun intre plusurile si minusurile unei achizitii imobiliare, cum poate un viitor chirias sa se fereasca de o eventuala "teapa" data de proprietar...

Dupa ce vor obtine suficienta vizibilitate in mediul virtual, dupa ce vor primi feedback suficient si vor deveni credibili, in mod cert nu vor mai trebui sa alerge dupa clienti, pentru ca vor fi asaltati de cereri.

Sa presupunem ca vrei sa scapi de nebunia din Bucuresti si ai decis ca Ploiestiul este o buna varianta. Cum actionezi in continuare?


O agentie imobiliara ce s-a remarcat prin profesionalism pe piata de profil romaneasca este ROYAL IMOBILIARE PLOIESTI.

Daca sunteti in cautarea unei garsoniere, unui apartament, a unei case "pe pamant" sau a unui spatiu „cu vad” pentru afacerea dvs., puteti incepe sa va informati de pe blogul plin cu sfaturi utile.

Dupa aceea vizualizati si ofertele care vi se potrivesc si, daca sunteti multumiti de ceea ce ati gasit, contactatii pe specialistii in imobiliare de aici.

Vor fi mereu gata sa va ajute in gasirea celei mai bune optiuni pentru dvs.!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!