Camerele de supraveghere exterioara - un must have pentru proprietatea dvs.!

Sistemele de supraveghere video nu mai sunt de multa vreme ceva exotic pentru romani.

Intr-o vreme in care vorbim tot mai mult de Big Brother, daca tot este sa traim intr-o lume supravegheata, macar sa fim proprii supraveghetori ai proprietatilor noastre, fie ca vorbim de locuinta in care traim, de birou, daca avem propria afacere sau de casa de vacanta. 

Niste camere de supraveghere video inteligent montate, in locuri-cheie exterioare, vor rezolva problema. Vor transmite imagini in continuu, indiferent de conditiile meteorologice, asa incat vom putea sa scapam de stresul ca vom fi pradati. 

 Daca punem si o tablita la vedere, cu mesajul: "Proprietate supravegheata video!", potentialii infractori se vor gandi de doua ori pana sa dea lovitura.

Nimeni nu poate sa ne apere mai bine de cat o putem face noi insine, si, daca tot exista acum posibilitatea sa achizitionam  niste sisteme de supraveghere video pentru exterior la un raport calitate/pret foarte bun, de ce nu am face acest lucru?


Citeam de curand ca pana si inaltele fete bisericesti au decis sa achizitioneze camere video pentru supravegherea spatiilor din fata bisericilor, pentru ca hotii nu mai au teama nici macar de ochiul vigilent al lui Dumnezeu.

Nu toti avem suficienti bani pentru a plati o firma de paza pentru a ne pazi locuinta. Metoda mai ieftina, dar foarte eficienta, este sa ne achizitionam un sistem de supraveghere performant, cu camere video ce pot detalia la o inalta rezolutie tot ce se petrece in curtea dvs., pot sa inregistreze figura oricarui intrus care ar vrea sa atenteze la proprietatea noastra.


Evident, sistemele de supraveghere exterioara sunt la zi din punctul de vedere al conectivitatii, de aceea nu se reduc la ceea ce stim de prin filmele de actiune (conexiunea cu un PC, MAC), ci si la o tableta, sau, ceea ce ne este noua mai la indemana in ultima vreme: la un telefon inteligent.Sa luam, de exemplu, casa de vacanta... Unele dintre obiectivele cele mai "vizitate" de spargatorii zilelor noastre...

De ce sa stai cu frica in san ca un hot o sa intre prin efractie acolo, de ce sa tot de milogesti de vecini (care, oricum, nu pot fi tot timpul atenti la proprietatea ta), cand poti sa verifici si singur, la orice ora din zi sau din noapte, sapte zile din sapte, chiar de pe smartphone, daca totul este in regula in oaza ta personala de recreere, aflata la departare de metropola in care locuiesti?

Niste camere video, bine ascunse, pot sa ofere detalii pretioase anchetatorilor, mai ales ca, de regula, hotii sunt localnici din zona respectiva.

Vreti sa stiti cat costa un asemenea sistem de supraveghere video a proprietatii dvs.?  Vizitati magazinul online Digital Tech Trading si o sa ramaneti surprinsi placut de ceea ce veti afla in aceasta privinta!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!