Crema de noapte - secretul pastrarii vitalitatii unui ten matur

Uite ca a sosit si primavara si toate femeile doresc sa arate acum, in luna lui Martisor, precum niste boboci de flori.

Asa se face ca, concomitent cu schimbarea garderobei in armonie cu anotimpul ce ne rasfata cu zile insorite, acordam o mai mare atentie si tratamentelor cosmetice.

Totusi, mersul la salon, mai des sau mai rar, dupa posibilitatile financiare si timpul de care dispune fiecare, nu este suficient, mai trebuie si acasa sa ne rezervam putina vreme pentru intretinere.

Cremele pentru fata sunt, orice s-ar spune, pe primul plan.

Evident, toate stim ca o crema de zi este indispensabila oricarei femei, mai ales daca are nenorocul sa traiasca intr-o zona incarcata cu factori poluanti, care agresioneaza teribil tenul.

Cu crema de noapte este insa o problema: exista pareri pro si pareri contra utlizarii acesteia.

Beneficiile utilizarii unei creme de noapte sunt totusi de necontestat, mai ales pentru femeile care au depasit varsta critica (?) de 30 de ani.

Dupa cum se stie, noaptea, cand ne odihnim, organismul nostru lucreaza la foc maxim, pentru ca a doua zi noi sa ne trezim proaspete si pline de vitalitate.

Masinaria biologica perfecta care este corpul uman nu va spune nu, daca o ajutam un pic, prin utilizarea unei creme de noapte pentru ten cu ingrediente bio.

Asa vom putea sa asiguram o buna hidratare a pielii, sa contribuim la o mai buna circulatie a sangelui la nivelul fetei, prin vasele capilare, sa aducem un surplus de vitamine, de antioxidanti, sa acceleram procesul de descuamare a celulelor moarte si aparitia unor celule noi.

Facand din folosirea unei creme de noapte un ritual, vom putea sa avem o piele a fetei stralucitoare, sa prevenim aparitia ridurilor si liniilor fine, sa tinem departe neajunsurile varstei mature si sa putem zambi cu incredere soarelui primavaratic de afara.

Bioki ne propune in acest sens o crema de noapte cu unt nerafinat de Shea Bio 10% si alge marine, pentru ten normal si uscat.

Este o crema deosebit de eficienta, produsa in Franta, certificata de ECOCERT Greenlife. care nu ingrasa pielea, hraneste si hidrateaza tenul.

De provenienta africana, untul de Shea, contine vitaminele A, E, F, K si acizi grasi, un adevarat rasfat pentru tenul nostru,

In plus, extractele de Alaria Esculenta sunt extrem de utile atat in lupta impotriva inbatranirii precoce, dar si in stimularea sintezei colagenului si acidului hialuronic.

Eu zic ca inainte de a ajunge la bisturiu, in clinica de estetica faciala, e mai bine sa folosim niste metode mai blande, ce ne pot intretine frumusetea si ne vor permite sa ne pastram un tonus foarte bun si pofta de viata.

Pe site-ul celor de la Bioki o sa gasiti si multe alte produse cosmetice deosebite, realizate cu ingrediente naturale, adevarate comori pentru pastrarea sanatatii si frumusetii tenului nostru.


Incercati-le cu incredere!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!