Ia-ti un sistem de alarmare de la Ordis, pentru siguranta casei tale!

Intr-o vreme in care este mai intelept sa iti protejezi singur bunurile, decat sa astepti o atitudine activa din partea organelor de ordine, achizitionarea unui sistem de alarma pentru locuinta incepe sa devina o necesitate, mai ales daca vrei sa ai parte de confort psihic si sa nu stai tot timpul cu frica in san ca o sa te trezesti cu un talhar in casa.

Din fericire, chiar ai de unde alege, deoarece pe piata exista in prezent o multime de sisteme de alarma pentru casa, unele mai simple, altele extrem de complexe.

Cum sistemele de protectie prin alarmare tin si ele pasul cu tehnologiile de ultima ora, putem acum sa gasim in magazinele de specialitate atat sisteme de alarma pentru locuinta cu cablu, cat si sisteme de alarma pentru casa cu wireless.

In functie de bugetul fiecaruia, de preferinte, de gradul de protectie pe care il dorim pentru imobilul nostru, mai mult ca sigur vom gasi ceva pe plac, care sa tina departe stresul ca o sa fim pradati de hoti in lipsa noastra  de la domiciliu sau, mai grav, chiar si cu noi in casa.


Sistemele de protectie la efractie sunt astfel realizate incat securizeaza caile prin care un hot poate patrunde in locuinta noastra: senzori magnetici pentru usi, senzori in cazul in care infractorul sparge un geam, detectoare de miscare in interiorul perimetrului protejat.

Daca va doriti sa cumparati un sistem de alarma pentru protejarea locuintei in aceasta primavara, avand in vedere ca si pretul acestora a scazut simtitor de la un timp, eu sunt de parere ca un sistem de alarma wireless pentru casa este cel mai indicat.

Un sistem de alarmare wireless are avantaje certe: permite oferirea de informatii pretioase despre starea acestuia (daca este in functiune sau oprit, daca un intrus a patruns in zona asigurata), dar si posibilitati de comunicare cu sistemele de interventie.

In plus, scapati si de inesteticele fire, ce s-ar intinde prin toata casa, unde mai pui ca detectorii de care v-am amintit mai sus se pot camufla cu usurinta, incat, daca nu doriti sa se stie ca aveti imobilul securizat cu un sistem de alarmare, nimeni nu va banui acest lucru.

V-am mai scris eu pe blog despre Ordis.ro, locul unde puteti sa gasiti aparatura diversa pentru protejarea bunurilor dvs. atat impotriva hotilor, dar si impotriva incendiilor.

Astazi as vrea sa va recomand din categoria alarme locuinte sistemul de alarma wireless cu comunicator telefonic pe linie fixa, la doar 449 de lei.
Are avantajul ca imbina cumva cele doua variante de sisteme de avertizare: cu cablu si wireless, desi este extrem de facil de instalat.

Arata precum in filmele acele politiste, care ne plac atat de mult: un ecran LCD albastru, cu text si iconuri, 6 numere de telefon pentru anuntare, dispecerizare prin CONTACT ID 4+2, 32 de zone wireless, 8 zone cablate.

Acest sistem de avertizare pentru locuinta poate sa fie comandat si de la distanta (punere in functiune si oprire), prin apel direct.

Daca veti comanda acest kit, care vine si cu acumulatorii inclusi, o sa va declarati pe deplin multumit, asa cum au facut-o si multi alti clienti inaintea dvs. opiniile pe care le veti gasi pe site-ul Ordis va vor convinge de acest lucru.

Produsul se afla in prezent in stoc, o sa va fie livrat in 24 de ore, iar garantia pentru sistemul de avertizare este de 2 ani.

In plus, specialistii Ordis va stau la dispozitie telefonic la numarul 0725-003-223 sau pe mail la suport@ordis.ro.
Siguranta casei tale se poate obtine chiar azi, alegand si comandand sistemul de avertizare potrivit de la Ordis!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!