Afla care sunt cele mai bune tigai... cu Diqis.ro!

De cand cu emisiunile astea culinare de la televizor, pe toate prietenele mele le-a cuprins febra bucataritului!

Au cautat in ultimele saptamani tot soiul de retete, care de care mai  exotice, fiecare vrand sa devina asa, peste noapte, experta culinara!

Ingrediente sa zicem ca s-ar gasi pe la supermarket, dar brusc s-au lovit de un prim obstacol in cursa lor furibunda spre obtinerea aprecierilor entuziaste ale familiei si musafirilor.

Ghiciti care este acela?

Lipsa celor mai bune tigai, in care sa prepare nemaivazutele preparate, desigur!

Stiu, exista raioane cu produse de bucatarie in orice magazin mare, dar sunt putine tipuri de tigai si nu prea ai de unde alege.

Ar trebui sa existe pe undeva un loc aranjat cu dichis, un spatiu anume unde sa poti gasi un noian de idei si produse speciale,  pentru pasionatii de  arta aranjarii mesei si bucatariei.

Iar in bucatarie... multe, multe tigai cu un design special, dar care sa inglobeze in acelasi timp si know-how, alaturi de utilitatea evidenta.


Cum in oras nu prea exista un asemenea magazin specializat, solutia vine tot din mediul virtual, unde, ce sa vezi, chiar exista un magazin online ce se numeste... DIQIS.ro!

DIQIS – primul Concept Store al companiei Frarom International Est, dedicat artei amenajarii casei cu bun gust,  colaboreaza cu nume celebre din acest domeniu: WENKO, PYREX, BRABANTIA, GUARDINI,  AMEFA, PENSOFAL, CRISTAL D’ARQUES, SITRAM. Imposibil sa nu fii in tendinte, daca apelezi la produsele lor!

Prietenele mele lovite brusc de pasiunea bucataritului cu stil, pot gasi aici inclusiv o varietate de tigai si capace pentru tigai si oale.

Ce imi place in mod deosebit la sectiunea TIGAI de pe diqis.ro sunt filtrele de cautare:  poti alege tigaia si capacul dupa dimensiuni, dar si dupa materialul preferat.

Indiferent ca vrei o tigaie cu invelis bioceramic, o tigaie din inox, o tigaie wok de fonta, o tigaie cu biominerale sau pur si simplu o tigaie de teflon, vei gasi absolut tot ce iti doresti pe diqis.ro!

Daca si voi, asemeni prietenelor mele, care si-au ales deja tigaile visate de pe site, aveti ca hobby gatitul sau pur si simplu vreti sa va dotati bucataria cu niste articole elegante, care sa va inveseleasca locul de luat masa in familie, comandati cateva chiar acum!

Sunt atat de frumoase, de bune calitativ, incat le puteti face chiar cadou unei persoane dragi din viata voastra (de exemplu la nunta acesteia, sau la o zi aniversara).




In mod sigur aceste daruri speciale, cum sunt tigaile din magazinul Diqis, vor fi apreciate asa cum se cuvine!

Dati clic, intrati in magazinul virtual, admirati si comandati!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!