Caut urgent lacatus mecanic autorizat in Bucuresti pentru deblocare usa din stejar masiv!

Usa de stejar blocata. Caut idei de deblocare!

Se intampla uneori ca sa ti se blocheze o usa exact cand ti-e lumea mai draga si efectiv sa nu gasesti o rezolvare prin fortele proprii.

In definitiv fiecare cu meseria lui, nu-i asa?

Varului meu Costel i s-a intamplat o patanie amuzanta, dar in urma careia a inteles ca a apela la un specialist te costa mai putini bani, mai putin stres si, ce e mai important, mai putin timp dedicat solutionarii acestei probleme enervante: blocarea unie usi.

Tocmai ce a cumparat o casa in sectorul 5 din Bucuresti si, desi proprietarii l-au avertizat sa nu incuie usa de la etaj pentru ca e veche si s-ar putea sa se blocheze, ce credeti ca a facut mai intai si mai intai, dupa ce s-a vazut proprietar cu drepturi depline? Evident, sa incuie usa cu pricina, ca sa vada daca se blocheaza ori ba! Ghiciti ce s-a intamplat? Logic, usa  de stejar s-a blocat!

Era o usa din lemn masiv, lucrata cu simt de raspundere, nu cum se fac majoritate usilor din zilele noastre, montata atent (patru balamale solide, yala bine prinsa cu holzsuruburi lungi si groase), asa, ca sa reziste cat va dainui si casa.

Se pare ca mecanismul incuietor s-a intepenit si nimic nu l-a mai putut convinge sa revina la sentimente mai bune si sa permita deschiderea usii cu pricina.

Nu intodeauna prietenul la nevoie se cunoaste, cand vorbim de o usa de lemn masiv blocata!

A chemat Costelus ba un vecin, ba un amic ce se lauda ca se pricepe la orice pe lumea asta, ba un coleg de la munca, dar toti i-au zis ca fara sa deterioreze usa cu o bormasina nu sunt sanse sa o faca sa cedeze...

Asa ca a inceput varul meu sa se gandeasca serios sa caute un lacatus mecanic priceput...

Cum nu cunostea niciunul autorizat, a apelat la internet.


"Lacatus mecanic specializat in deblocari usi din Bucuresti", a tastat el iute pe Google.

Si uite asa a ajuns pe site-ul www.lacatus-bucuresti.com unde a descoperit cu incantare ca poate sa dea clic pe optiunea „sectorul 5” si un meserias cu adevarat profesionist in ale lacatuseriei o vina rapid la domiciliul sau si sa rezolve problema incuietoare cu eficienta maxima.

Zis si facut. I-a contactat telefonic pe cei de la firma si in cateva zeci de minute, cu ajutorul unui lacatus mecanic  iscusit, usa a fost deblocata, fara ca lemnul din care este confectionata sa sufere pagube iremediabile. 

Asa-i cand ai scule profesionale, nu esti un biet meserias amator care in afara de o bormasina buna la toate, un ciocan si o dalta amarata, nu prea mai afli prin geanta cu unelte. Asta daca nu ceri ciocanul si dalta direct de la proprietarul care l-a chemat!

Costelus este multumit ca i s-a deblocat usa de la etaj, ba chiar i-a fost inlocuit si acel mecanism incuietor care ruginise de cata vreme nu mai fusese utilizat. Si operatiunea asta, de deblocare a incapatanatei usi de interior, s-a facut la un pret mai mult decat convenabil.


Va sfatuiesc si pe voi, cei din Bucuresti sau din zonele limitrofe, daca aveti nevoie de un lacatus mecanic foarte bun, care sa va ajute sa deblocati vreo usa indaratnica sa intrati pe site-ul lacatus-bucuresti.com si sa apelati la un specialist de acolo (il alegeti functie de locatia unde doriti sa il chemati). 

Veti beneficia de servicii de lacatuserie calitative, la niste preturi cu adevarat competitive!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!