Un generator de curent electric casnic - un must have pentru un proprietar de casa la tara!

Daca ti-ai cumparat o casa la curte, langa Bucuresti, scapand astfel de sufocanta metropola in care ai fost nevoit sa locuiesti pana acum, cocotat la cine stie ce etaj al unui bloc gri, construit inainte de 1989, cu siguranta vei simti ca ai ajuns in paradis.

Un paradis terestru ce-i drept, pe alocuri imperfect, dar cu atat mai provocator. Iar faptul ca ai coltul tau de rai personal te va umple de fericire.

Ce-i drept, nu vei vrea sa renunti la confortul bucurestean cu totul, asa incat curentul electric va fi principalul lucru de care te vei asigura ca nu vei fi privat niciun moment.

Doar ca la tara lucrurile merg un pic dupa alt tipic, asa incat, vei observa rapid ca in clipa in care ti-e lumea mai draga... se intrerupe curentul! Si atunci s-a zis cu starea ta de beatitudine si, daca nu vrei sa te enervezi inutil, cea mai buna solutie, la care mai mult ca sigur au apelat si alti vecini de-ai tai posesori de "locuinte pe pamant", este aceea de a-ti achizitiona un generator de curent electric.

Asa vei inlatura neajunsul ramanerii pe intuneric, dar vei face chiar si ceva economie la factura electrica.

Un generator electric este un aparat compus din monitoare termice si alternatoare de curent. Sistemul electric al acestuia este alcatuit dintr-un demaror, o baterie si un regulator de tensiune. El este astfel construit incat da aiba un sistem de oprire, cand scade tensiunea si unul care sa preintampine incalzirea prea mare.


Daca v-ati pus intrebarea cum produce curent electric un asemenea generator, va pot raspunde ca nu este mare filosofie, pur si simplu utilizeaza un principiu pe care l-am invatat in scoala, la orele de fizica: inductia electromagnetica. Respectiv, un conductor se roteste, datorita unui motor intr-un camp magnetic si astfel se produce curentul electric.

Specialistii ne recomanda sa ne achizitionam pentru uzul casnic unul dintre modelele de generatoare ce au motoare in patru timpi, pentru ca sunt mai silentioase si mai fiabile.

Daca dati o cautare pe internet o sa aflati ca exista o multime de generatoare de curent electric: mici si mari, fixe si mobile, cu racire pe aer sau pe baza de lichid, trifazate sau monofazate.

Greu sa alegi de unul singur pe acela care se potriveste cel mai bine nevoilor tale, nu-i asa?

Tocmai din acest motiv, daca te-ai decis sa iti achizitionezi un generator de curent, iti propun sa apelezi la firma S.C. Teo Mar Management SRL.


Pentru detalii intra pe www.generatoaredecurent.info unde vei afla tot ce te intereseaza si, in plus, cu ajutorul consultantei gratuite pe care o vei primi la un simplu apel telefonic, vei putea achizitiona generatorul de curent electric ideal pentru tine.

Paleta de generatoare pe care o vei gasi pe site este extrem de generoasa. Exista clasificari dupa tip, putere, motorizare, combustibil, perioada de garantie.

Oamenii ce lucreaza la aceasta firma chiar stiu ce fac, asa incat daca site-ul de prezentarea te-a convins, poti chiar sa le faci o vizita la showroom-ul situat in Bucuresti, sector 5, Soseaua Viilor nr.92, unde poti obtine cele mai competente sfaturi legate de generatoarele de curent.

Viziteaza-i online si chiar offline la sediul magazinului lor si in curand penele de curent vor ramane o simpla amintire!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!