Cauti un lacatus mecanic care sa iti monteze usa metalica? Suna la Robadel!

Acum vreo trei saptamani vecinul meu a plecat din aceasta lumea, dupa o lunga suferita.

Era un om de treaba, ce traia dintr-o pensie pe caz de boala, asa ca nu prea a reusit sa faca cine stie ce imbunatatiri la apartament.

Suferind de o boala de plamani grava, sotia a preferat sa plece la niste rude si sa il lase sa se descurce singur. Doar fiica lui, Izabela, studenta in ultimul an la Litere, il mai vizita saptamanal, aducandu-i astfel o raza de alinare.

Dupa decesul tatalui, Izabela a decis sa se mute in apartament, dar mai inainte de toate, mobila toata trebuia aruncata, peretii zugraviti si usa de la intrare schimbata.

De fapt, cam trebuia inceput cu usa, pentru ca deja incepuse sa putrezeasca, asa veche cum era ea, de mai bine de patruzeci de ani, de cand se daduse in folosinta blocul.

Bani nu prea erau, asa ca Izabela s-a sfatuit cu rudele ei si au comandat o usa metalica de la un magazin din apropiere. S-au bucurat ca a fost extrem de ieftina, o oferta in apropiere de Pasti. Doi angajati au adus-o si au sprijinit-o de peretele palierului, dar... atunci a aflat fata ca montajul nu este asigurat.

Efectiv nu stia ce sa faca... A intrebat administratorul blocului dar el i-a zis ca habar nu are de vreun locatar care sa fie lacatus mecanic si care sa se priceapa la montat usi metalice de apartament...

Norocul ei a fost ca, tocmai cand era mai derutata, am ajuns eu acasa si afland de problema aceasta, fara iesire aparenta, i-am spus ca exista posibilitatea sa dea un telefon la o firma specializata, pe car eo stiam de pe net, si in cel mai scurt timp o sa vina o echipa profesionista de lacatusi mecanici care o sa le monteze usa in doi timpi si trei miscari.

Am chemat-o in casa, am deschis iute laptopul si am intrat pe site-ul www.montaj-usi-metalice.ro.



Acolo este cartea de vizita online a SC ROBADEL SERVICII SRL care asigura non stop montarea usilor metalice la urgenta, in doar jumatate de ora de la primirea solicitarii, garantie si postgarantie la lucrarile efectuate.

Izabela a sunat iute si usa metalica a fost montata perfect in cel mai scurt timp. Si nici macar nu a fost asa de scump montajul, cum credea ea initial!

Asa se face ca s-a dus vestea in bloc ca stiu eu un numar de telefon al unei firme specializata in montarea usilor de apartament rapid, ieftin si calitativ, de aceea, din acea zi mai m-au rugat vreo doi vecini sa le dau si lor numarul de telefon al celor de la ROBADEL pentru ca vor sa isi schimbe usa de intrare in casa.

Daca si voi vreti sa montati o usa si nu cunoasteti un lacatus mecanic priceput, intrati iute pe site-ul firmei ROBADEL SERVICII SRL si problema este ca si rezolvata, daca le dati iute un apel telefonic!

Succes!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!