Consideri costurile utilitatilor lunare o gaura pentru bugetul tau? Afla de aici daca panourile solare sunt o investitie buna pentru casa ta!

Consideri costurile utilitatilor lunare o gaura pentru bugetul tau? Afla de aici daca panourile solare sunt o investitie buna pentru casa ta!
In actualitate, economia se regaseste intr-un prag critic, iar salariul tau poate fi insuficient pentru a acoperi costurile lunare la intretinere, chiar si atunci cand locuiesti la casa! 

Majoritatea proprietarilor folosesc boilere electrice sau centrale termice pentru incalzirea apei si pentru incalzirea locuintelor! Ei bine, aceste echipamente termice functioneaza fie pe baza de curent electric, fie pe baza de gaz sau lemn! 


Toate acestea implica costuri uriase – curentul este mult prea scump, gazul nu il depaseste cu mult, iar lemn este destul de costisitor daca avem in vedere ca pe timp de iarna cantitatea necesara pentru incalzirea locuintei este una uriasa! 


In aceasta situatie este de inteles ca te-ai saturat pana peste cap de costurile lunare exagerate regasite pe facturile de plata, insa noua tehnologie iti vine in ajutor cu o noua propunere – panourile solare!


Ai aflat cat de mult poti reduce costurile folosind sistemele solare pentru incalzirea apei menajere si pentru incalzirea propriei locuinte? Iata cele mai pretioase informatii! De cele mai multe ori te poti intreba “ De ce sa montez pe acoperisul casei cateva chestii “extratereste”? – “Lasa, mai bine nu imi bat capul si vad cum ma voi descura cu plata facturilor!”. 


Daca ai in minte asemenea idee, atunci cu siguranta nu ai aflat adevaratul avantaj al folosirii unui panou solar! Un astfel de sistem care foloseste lumina soarelui pentru a functiona si nu temperatura ridicata, astfel ca el este ideal chiar si in perioadele in care gradele de afara nu sunt foarte ridicate in termometre! 


Costurile? Vor fi mici, intrucat folosirea unui astfel de echipament solar este o investitie unica, ideala pentru casa ta! Daca pana acum incercai sa economisesti caldura, inchizand centrala termica sau facand dusuri scurte pentru a nu pune in functiune boilerul pe o lunga perioada de timp, montand pe casa cateva panouri solare vei avea caldura din plin si apa calda la discretie! 


Este cert ca panourile solare nu pot fi folosite pe toata durata anului, insa atunci cand vei trage linie pentru a efectua cateva calcule simple poti observa ca ai economisesti 70% din costurile pe care le plateai pentru incalzirea apei menajere si 50% din costurile pe care le plateau pentru incalzirea locuintei!



Nu esti dispus sa platesti sume uriase pentru achizitionarea unui sistem solar? Afla in cat timp se poate amortiza investia!

Desi ti se poate parea mult prea scump un panou solar, avantajele pe care le vei avea sunt diverse! Investitia pe care o vei face se va amortiza odata cu trecerea primului an de utilizare, iar acest aspect va putea fi observat in momentul in care se va realiza diferite calcule. 

Iti poti recupera investitia inca din primul an, iar acest lucru te poate incuraja sa iti cumperi un panou care functioneaza dupa principiul energiei solare! Daca ai reusit sa iti faci o idee despre utilitatea acestui sistem solar, atunci poti opta pentru a-l achizitiona la cele mai avantoase preturi din magazinul online InicInstal.ro ( vezi inicinstal.ro )!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!