"Dragonul zburator al lui Zuko" - un joc special pentru fanii serialului de animatie "The Legend of Korra"!

Magia - o nevoie a omului modern

Revrajirea lumii pare sa fie un fenomen tot mai prezent in timpurile noastre, cand tot mai mult omul risca sa se schematizeze, sa traiasca doar intre reusita rece in plan profesional, acumularea de bani si distractia facila cu orice pret.


Translatia de la de la genul SF la cel fantasy


Cand tot ce ne inconjoara parea sa ne fie potrivnic, cand pentru a izbandi trebuie sa renunti la valorile din trecut, iata ca genul SF a inceput treptat sa fie trecut in plan secund iar cel de tip fantasy castiga in ultimii ani tot mai mult teren.

S-a inceput cu Harry Potter, eroul copiilor din intreaga lume creat de J.K. Rowling, ca mai apoi sa continue cu "The Lord of the Rings" romanul fantastic scris de J.R.R. Tolkien si continuand cu "A Game of Thrones", roman-fluviu cu care George R.Martin a dat lovitura pe plan mondial.

Da, in lumea actuala se pare ca avem nevoie sa ne intoarcem la un taram magic, medieval, in care traiesc cavaleri si printese, unde valorile morale nu s-au pulverizat inca, unde magia face parte din cotidian si unde dragonii isi au locul lor bine definit.

Dragonii sunt fiinte mitologice, prezente in folclorul mai tuturor popoarelor lumii.

Joseph Campbell, in cartile sale, considera ca dragonii este intruchiparea transcedentalului, legaturii dintre cer si Pamant, data fiind infatisarea acestor fiinte, o combinatie intre un sarpe si o pasare.

Desigur, nu putem sa ignoram nici dinozaurii ce au fost si vor fi mereu "la moda", multi dintre noi traind cu speranta ascunsa ca undeva, in niste locuri nestiute de pe glob mai traiesc si in zilele noastre reprezentanti ai acestor specii care in urma cu 65 de milioane de ani au stapanit Terra.


Jocurile video ne pot transforma in eroi mitologici


Acestea fiind zise, evident ca ne place sa citim carti cu dragoni intelepti si puternici, care ii ajuta pe eroi sa obtina victorii in fata Raului, ne uitam la seriale in care apar dragoni zburatori care arunca flacari pe nari si ne jucam diverse jocuri 3 D cu dragoni in care ne transformam noi insine pentru cateva minute in eroii ce salveaza taramuri de basm si distrug orice inamic.

Spiritul ludic este adand inradacinat in noi, asa incat, indiferent de varsta, putem sa intram fara efort in poveste, iar numeroasele jocuri pe calculator vin in intampinarea dorintei noastre ascunse de a fi eroi.


O colectie de jocuri cu dragoni la un click distanta!


Astazi va propun un site special, jocuridragoni.ro, unde veti gasi o intreaga colectie de jocuri 3D cu dragoni, invitatii la relaxare cu ajutorul... acestor creaturi fantastice.

Si pentru ca tot va aminteam de "Urzeala tronurilor" ("A Game of Thrones"), "The Legend of Korra" este un reper in materie de seriale de animatie faimoase, in care apar si dragoni.


"Dragonul zburator al lui Zuko"


"Dragonul zburator al lui Zuko" - un joc special pentru fanii serialului de animatie "The Legend of Korra"


Pe site-ul pe care vi l-am indicat mai sus o sa puteti lupta alaturi de Zuko impotriva vrajmasilor, pe care ii puteti nimici cu dibacie cu ajutorul flacarilor dragonului pe spinarea caruia veti calatori.

Evident, in cursa voastra dupa inamici va trebui sa ocoliti si numeroase obstacole ce va pot lua din forta vitala. Pentru fiecare dusman ucis o sa primiti un anume numar de puncte si veti putea trece la nivelul urmator. Totul pentru ca in final sa reinstaurati pacea in acea lume fantastica din care pentru scurta vreme veti face parte.

O mentiune speciala pentru muzica extrem de potrivita pentru un eroi pornit la vanatoare de inamici.

 Accesati site-ul www.jocuridragoni.ro, cautati "Dragonul zburator al lui Zuko" si mult noroc in misiunea voastra de lupta!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!