"Restaurantul cu sandwich-uri" - un amuzant joc video pe teme gastronomice

Bucataritul - de la obligatie la pasiune


Dupa cum ati observat, de la o vreme bucataritul s-a transformat dintr-o corvoada, precum era pe vremuri, intr-un adevarat hobby, imbratisat in egala masura atat de femei, cat si de barbati.

Televiziunile ne coplesesc cu emisiuni-concurs avand tematica gastronomica, exista chiar canale specializate in prepararea diferitelor feluri de mancare, pe internet un succes rasunator il au blogurile unde putem gasi retete, totul pentru satisfactia papilelor noastre gustative.


Magia gustativa a unui sanvis preparat "ca la mama acasa"


Cu toate acestea, parca uneori am vrea sa renuntam la tot soiul de mancaruri internationale sau din bucataria romaneasca si sa ne amintim de vremurile de demult, cand mama ne pregatea drept gustare pentru scoala niste sandvisuri simple, dar atat de gustoase. ("Sandwich-uri" in limba lui Shakespeare, ca tot ne-am ne plac noua englezismele asa de mult!).

Parca aveau un gust mult mai bun feliile de paine cu unt (nu margarina!) si salam adevarat (nu inlocuitori) sau cascaval de pe vremuri, comparativ cu laptele si cornul  de acum sau cu produsele fast food ce ne-au invadat viata.

Nu stiu daca exista in oras restaurante specializate doar in prepararea de sandvisuri, dar chiar ar merita sa fie infiintate, pentru amatorii de gustari cu gust retro.

Doar exista atatea retete de sanvisuri ce asteapta a fi incercate:  sandvisuri cu pui, sandvisuri cu oua si bacon, sandvisuri cu sunca presata si branza, sandvisuri cu peste, sandvisuri a la Jamie Oliver, sandvisuri cu crema de branza si usturoi, sandvisuri fitness, sandvisuri Fan Branza, sandvisuri pentru pofticiosi si cate si mai cate. Va invit sa le preparati si sa le gustati pe toate! Nu veti regreta!


"Restaurantul cu sandwich-uri" - un joc video funny!


Pana atunci, au avut creatorii de jocuri video pe teme gastronomice aceasta idee, de aceea va invit si pe voi intr-un asemenea restaurant cu sandwich-uri.


"Restaurantul cu sandwich-uri" - un amuzant joc video pe teme gastronomice


Nu, nu pe post de client, ci chiar pe post de bucatar specializat in prepararea celor mai bune sandvisuri din lume!

Este o misiune extrem de serioasa, pentru ca in functie de cat de mult va veti putea multumi clientii o sa puteti urca pe treptele maiestriei in acest domeniu.

Nu doar ca trebuie sa faceti niste sanvisuri senzationale, cu ingrediente obisnuite sau secrete, dar trebuie sa va miscati si foarte repede, pentru ca aceia ce vor intra in restaurantul de sandwich-uri o fac de regula la primele ore ale diminetii, pe fuga, asa ca nu au vreme sa astepte.

Intrati pe site-ul jocurirestaurant.ro, cautati "Restauratul cu sandwich-uri", puneti-va tunica de bucatar si boneta alba ca zapada, iar apoi spor la preparat sandvisuri si incasat banut dupa banut din aceasta afacere virtuala, extrem de profitabila, daca dati dovada de profesionalism!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!