Indatoririle noilor parinti fata de traditia crestinarii copilului! Cat de importante sunt marturiile in cadrul botezului?

Indatoririle noilor parinti fata de traditia crestinarii copilului! Cat de importante sunt marturiile in cadrul botezului?
Venirea pe lume a unui bebelus este un moment unic in viata de cuplu. Odata cu acest eveniment, multe lucruri se schimba in relatia mama-tata-copil, iar acest lucru este bine-venit! Vorbim despre o maturizare a adultilor, despre constientizarea unor anumite lucruri in legatura cu micutul, cat si despre indatoririle pe care le vor avea fata de traditie crestina! Acest ultim aspect include crestinerea bebelusului, un moment unic asupra carora trebuie isi focuzeze toata atentia! De cele mai multe ori se spune ca indatorirea parintilor fata de traditia botezului consta in oferirea de marturii celor care vor fi alaturi de cel mic in ziua celui mai important moment din viata sa! In trecut, acest lucru demonstra ca parintii ii sunt multumitori Domnului pentru minunea pe care le-a oferit-o, marturiile definind cu acuratete proverbul “Dar din dar se face Rai!”. Astazi, traditia oferirii marturiilor in cadrul botezului se pastreaza, ea ramanand o indatorire a noilor parinti atat fata de Divinitate, cat si fata de cei care le vor fi alaturi!


Ce se poate intampla atunci cand nu oferi marturii la botez? Mituri si predictii!

Istoria si traditia povestesc multe intamplari legate de botezul copiilor, atunci cand invitatilor nu le-au fost oferite marturii! Ei bine din strabuni se aude faptul ca exista un anumit blestem atunci cand parintii aleg sa nu ofere marturii invitatilor care participa la botez, iar acesta va pica asupra micutilor (de regula se zvonea ca micutii se pot imbolnavi dupa prima luna de la crestinare, vor avea un viitor subru si saracios sau ca niciodata nu vor avea norocla bani)! Miturile sunt mituri, insa o samanta de adevar exista in orice poveste! Astazi, marturiile oferite celor care participa la botez nu mai sunt vazute ca o indatorire a parintilor fata de traditia botezului, ci ele reprezinta cireasa de pe tort pentru ca invitatii sa eticheteze intr-o maniera pozitiva petrecerea celui mic. In plus, aceste mici daruri sunt cele care completeaza armonios masa invitatilor, oferind un design elegant, plin de rafinament si bun gust! In tendintele actuale se regasesc modelele de marturii sub forma de breloc, borcanase cu miere sau rame foto, astfel ca parintilor care se regasec in cautarea unor cadouri pentru invitati pot intra in magazinul online Boutiqueweeding.ro si pot alege cele mai exclusiviste daruri pentru toti cei care se prezinta la botezul micutilor lor!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!