Clinica Stomatologica TRIDENT: locul unde vei dobandi un zambet de vedeta!

In ultimii ani, inclusiv in Romania, tot mai multi pacienti ai clinicilor stomatologice care au ghinionul unei dentitii incomplete isi doresc implanturi dentare.

 Implantologia a devenit  o ramura stomatologica in continua dezvoltare, iar medicii specialisti utilizeaza cele mai noi tehnici si materiale, pentru ca lucrarile stomatologice realizate sa aiba un inalt nivel calitativ.

Un implant dentar bine realizat are capacitatea de a reda pacientului incredere, stima de sine, dar si beneficii incontestabile atat de ordin estetic, cat, mai ales, din punctul de vedere al sanatatii generale a organismului.  

Daca ne referim la aspectele de ordin estetic, intr-o lume in care imaginea are un rol tot mai insemnat, este de inteles ca si medicii stomatologi au inteles ca trebuie sa se alinieze acestor cerinte ale epocii.

Pur si simplu, ca prin minune, un implat dentar bine realizat, te poate reintineri brusc cu pana la douazeci de ani, iar pe aceia ce au trecut de a doua tinerete pot sa uite de teama unei batraneti degradante si le permite sa iti traiesti ultimii  ani cu demnitate, nu cu umilinta, ii ajuta sa se hraneasca mult mai  corect si sa elimine o serie boli grave de natura digestiva.

Daca ne referim la aspectele de ordin estetic, intr-o lume in care imaginea are un rol tot mai insemnat, este de inteles ca si medicii stomatologi au inteles ca trebuie sa se alinieze acestor cerinte ale epocii.

Clinica Stomatologica Trident, situata in Bucuresti, sectorul 5, pe str. Dr. Leonte nr.8, in zona Cotroceni - Gradina Botanica, este un loc in care te poti adresa cu incredere daca ai nevoie de un implant dentar.

Echipa de medici care isi desfasoara activitatea in aceasta unitate medicala privata este compusa din specialisti deosebiti, continuu preocupati de a se perfectiona, spre binele pacientilor.

O dovada ca serviciile medicale oferite de catre acestia sunt foarte bune este si aceea ca ele sunt garantate timp de 2 ani dupa executie.

Unul dintre acesti profesionisti este Florin Lazarescu, medic stomatolog in Clinica Trident si imaginea Blend-a-med.

Acesta si-a lansat de curand la editura Quintessence Publishing (www.quintpub.com), alaturi de alti sase colegi din clinica, in calitate   de coautori, un volum extrem de interesant pentru specialisti intitulat:  "Comprehensive Esthetic Dentistry". 




De pe coperta acestei lucrari de specialitate ne zambeste fermecatoarea Ada Condeescu, actrita pe care multi am admirat-o in controversatul film   "Eu cand vreau sa fluier, fluier", nominalizat pentru premiul "Ursul de Aur" la Festivalul International de Film de la Berlin, din 2010, primind in ifnal  Premiul Juriului ("Ursul de Argint").

Ce invitatie mai buna decat aceea pe care ne-o face Ada Condeescu de a lasa frica de stomatolog deoparte si de a ne repara problemele cu dantura, mai ales acum, in prag de sezon estival, cand trebuie sa fim veseli, sa zambim si chiar sa radem cu gura pana la urechi, fara grija ca am face o impresie dizgratioasa acelora din jur?

Asadar, mai aveti ceva vreme pana incepe perioada concediilor, pentru a va pune la punct o dantura, asa incat sa afisati un zambet seducator, precum al unei vedete de cinema. 

Cum puteti achita serviciile stomatologice de care veti beneficia? Cash, cu cardul, prin ordin de plata sau, cazul unor lucrari mai complexe, puteti incheia un contract de plata in rate de pana la 6 luni, fara nicio dobanda.


Programati-va la Clinica Stomatologica Trident pentru ca in materie de sanatate intotdeauna este bine sa apelam la profesionisti.

Iar echipa de medici stomatologi Trident chiar este una de top!





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!