Vrei si tu un cutit utilitar Benchmade Harley Davidson Black din otel inoxidabil 440C?

Dupa cum va ziceam in articolul anterior, sunt in toiul pregatirilor pentru vacanta la munte ce urmeaza sa ne-o luam eu si Vlad peste vreo luna si jumatate, de aceea vreau sa ne pregatim asa cum se cuvine.

Inca nu ne-am decis daca o sa o luam spre Apuseni in acest an sau spre Rarau, dar oriunde ne vor purta pasii pe cararuile de munte in vara 2015, sigur o sa vrem sa uitam cu totul de ceea ce inseamna "civilizatie urbana". Deci fara smartphone-uri, fara internet, fara clienti care mereu mai au ceva de intrebat, fara stiri bulversante ce ne bombardeaza din toate partile.

O sa stam la cort, nu la hotel si vom avea deasupra capului nu 4 stele, nu 5, nu 7, ci miliarde de stele, vom asculta nu manele ci greieri si ciripit de pasarele, vom respira aerul tare al inaltimilor, nu aerul conditionat imbacsit din cine stie ce club de fite din Centrul Vechi.

Dar pentru aceasta trebuie si sa ne dotam corespunzator.

Am decis ca din trusa de supravietuire nu trebuie sa ne lipseasca un cutit utilitar, de aceea am ales de pe site-ul TOTALMAG un cutit de gat Benchmade Harley Davidson Black din otel inoxidabil 440C.




Arata spectaculos si sigur ne va fi de folos acolo, in creierii muntilor.

A ras nitel de mine Vlad spunand ca daca vom da nas in nas cu Mos Martin sigur domnul urs o sa inceapa sa tremure ca varga in clipa in care, in loc sa iau „pozitia mortului” o sa ii flutur amenintator cutitul in fata... Eu l-am lasat sa rada cat vrea, dar nu renunt la a comanda acest cutit.

Ce, trebuie musai sa sperii ursul cu el? E bun si la pregatirea cinei, daca stau sa ma gandesc bine.

Un asemenea cutit utilitar, pe care il gasiti pe TotalMag.ro, nu ar trebui sa lipseasca niciunui turist montan, cand pleaca in excursie pentru mai multe zile si va urma sa incerce sa supravietuiasca prin forte proprii in natura.

Acest cutit deosebit este o adevarata bijuterie. Atent confectionat, este extrem de rezistent, fiind acoperit cu un strat de protectie antireflectorizant si anticoroziv.

Pentru cunoscatori, pot sa va zic ca are lama de tip drop point, o duritate de 58-68 HRC, grosimea de 4mm, lungimea lamei de 5,1 cm si o lungime totala de 13,9 cm.

Daca va doriti si voi un asemenea cutitas deosebit, intrati iute pe totalmag.ro si comandati-l chiar azi. Oferta este limitata!




Un comentariu:

  1. Eu una nu m-as risca sa sperii ursul cu un cutit, indiferent cat de bun e acel cutit! Gasesceu ceva pe Totalmag si pentru asta!
    Frumos articol!

    RăspundețiȘtergere

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!