Jocuri cu tancuri, gratuite, pentru baietei mici si mari

Mos Nicolae se apropie si ne tot intrebam cam ce sa ii cumparam lui Stefanut cu aceasta ocazie.

Greu sa gasesti ceva cu adevarat uimitor, ca sa il dezlipeasca de tableta sau laptop!

Vlad a venit cu ideea ca ar fi bine sa il testam nitel, pentru ca sa nu ii mai cumparam iar vreo jucarie costisitoare, care sa zaca uitata in vreun colt de camera, pentru ca nu i se pare suficient de interesanta.

Cum sa facem asta: stiind ca ii plac la nebunie joculetele online, i-am zis ca pe site-ul specializat bugy.ro o sa se distreze de minune.

La ce credeti ca s-a oprit? Evident in sectiunea de jocuri cu tancuri! De ce or fi asa pasionati baieteii (mici si mari) de vehiculele militare nu am reusit sa aflu pana acum, insa trebuie sa zic ca atat Stefanut, cat si taticul lui au fost de-a dreptul captivati de multimea de joculete cu tancuri.

Si sunt o multime pe Bugy.ro: "Asaltul tancurilor", "Mini tancuri", "Campuri de lupta", "Jocuri cu tancuri Stealth Prowler", "Razboiul tancurilor", "Combats Tank" si enumerarea poate continua mult si bine.

jocuri gratuite strategie


Asa ca deja eu si Vlad am decis ce o sa ii aduca celui mic Mos Nicolae: un tanc teleghidat!

Pana atunci se joaca pe tableta, ca sa isi formeze abilitatile necesare conducerii unui tanc-jucarie.

Daca si copilul tau este pasionat de jocuri online de strategie (fie ele si cu tancuri!) pe tableta si/sau laptop va recomand calduros platforma bugy.ro pentru ca o sa gaseasca acolo o multime, care de care mai noi si mai atractive. Ca sa nu mai vorbesc de faptul ca sunt jocuri gratuite!


Bafta la joc si inspiratie la cumparatul de jucarii pentru pus in cizmulite!  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!