Externalizarea serviciilor de curatenie la domiciliu - solutia pentru femeile de cariera!

Ati inceput curatenia de Sarbatori? Inca nu? Ups! O sa obositi foarte tare daca lasati aceasta corvoada pe ultima suta de metri, va garantez.


servicii curatenie apartamente Bucuresti


Prietena mea Mirela a rezolvat aceasta nesuferita indeletnicire casnica... externalizand-o. Cum anume? A cautat o firma specializata in servicii de curatare domiciliu in Bucuresti!

De ceva vreme a decis ca timpul ei este mult prea pretios ca sa il risipeasca jucand rolul de menajera in casa, acum, in anul de gratie 2015, cand putine femei mai stau acasa, fara serviciu.

Fiind preocupata de cariera sa, dar si de modul in care isi petrece putinul timp liber impreuna cu familia, dupa ce a incercat o perioada si varianta "tanti Elvira" (adica sa apeleze contra cost la serviciile unei vecine pensionare), s-a reorientat spre o firma de cleaning profesionista, ai caror angajati chiar sunt experti in materie de servicii de curatenie la domiciliu in Bucuresti.

Asa a reusit sa aiba permanent o casa sclipind de curatenie, cu niste cheltuieli mici, pentru ca si-a facut un abonament lunar la... Clean Solution.firme cleaning Bucuresti


Ea are un apartament de 3 camere, spatios, iar pretul pe care il plateste este de circa 400 de lei lunar, rezonabil pot spune, in conditiile in care o echipa specializata in cleaning se deplaseaza saptamanal la ea acasa si alunga orice urma de murdarie. 

Plus ca s-a redus si timpul in care se efectueaza serviciile de curatare pereti, tavane, usi, canapele, fotolii, scaune tapitate, covoare, mochete, dulapuri si vitrine, spalare geamuri, pentru ca, stiti si voi: cu cat se efectueaza intr-o casa curatenie mai des si mai profesionist, cu atat mai simplu devine totul.

In plus, atasat abonamentului de cleaning lunar, firma Clean Solution mai vine cu un serviciu suplimentar care face diferenta: pentru un supliment de 50-70 de lei se pot calca de catre o profesionista si 10-15 articole/saptamana. Asa-i ca nimanui nu ii place sa calce haine si lenjerii de pat? Uite ca se poate scapa ieftin de alta operatiune casnica nesuferita!

Probabil ca unora li se pare un pret mare, dar ganditi-va ca daca aduceti o femeie ca sa va faca curatenie si sa calce rufele nu scapati fara 200 de lei/zi, iar munca acesteia de multe ori lasa de dorit.


abonamente servicii curatenie Bucuresti


Oricum, va blocheaza 5-6 ore minim, pentru ca trebuie sa stati sa o supravegheati, mai ales daca este o persoana straina.

Si chiar daca este cineva cunoscut, din bloc sa zicem, o "vecina Elvira", nu doar ca nu va face o munca de calitate, dar va mai povesti si in fata blocului despre ce aveti voi prin casa, ce plasma v-ati mai cumparat, ba chiar si despre faptul ca sunteti "mare cucoana" si de aceea nu va faceti singura curatenie! Asta in conditiile in care, cu siguranta, o veti si ajuta, pentru ca, vorba aceea, nu puteti lasa o pensionara sa faca lucrurile grele, in timp ce voi stati tolanita in fotoliu sorbindu-va cafeluta si dialogand cu prietenii pe Facebook!

Categoric, externalizarea serviciilor de curatenie la domiciliu este varianta cea mai buna. In circa doua ore scapati, nu trebuie sa munciti cot la cot cu echipa (pentru ca oricum nu va puteti masura cu profesionistii!), nici nu o sa va acuze nimeni daca va odihniti si stati pe internet, in timp ce ei vor face locuinta dvs. sa straluceasca de curatenie, in locul vostru.

In ce ma priveste, din ianuarie 2016 o sa imi fac si eu un asemenea abonament de cleaning, pentru ca este un must have pentru persoanele ocupate, fie ele femei sau barbati, cu familii sau solo.

Voi ce spuneti, va surade o asemenea idee?

Un comentariu:

  1. Extrem de avantajoase aceste servicii mai ales pentru oamenii de afaceri care sunt tot timpul ocupati.

    RăspundețiȘtergere

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!