Adrian Mazilu - fondatorul Sales Point, o companie de marketing online de viitor

Saptamana trecut am participat la un incitant webinar pe teme financiare, care m-a facut sa caut mai multe resurse pe internet legate de subiectele acestea, relativ aride, si uite asa am ajuns eu pe blogul lui Adrian Mazilu.

Cine este Adrian Mazilu

Intr-o lume in continua trasformare, in care incercam sa ardem etape si sa intelegem modul de gandire al vesticilor, educatia financiara capata o mare importanta pentru un public tot mai extins. Tocmai din acest motiv, este nevoie de specialisti care sa explice, intr-un limbaj accesibil, in ce fel functioneaza lucrurile astazi pe pietele de capital, dar si in domeniul vanzarilor online, in general.

Mai ales cand ne referim la tranzactionarea online, unde tehnologia se ingemaneaza cu elementele specifice de ordin financiar, este nevoie de oameni tineri, entuziasti, care sa aiba o altfel de mentalitate, de secol 21, orientata spre viitor.Adrian Mazilu webinar educatie financiara - piete de capital

Adrian Mazilu este un om de business tanar, care a fost pasionat inca de pe bancile facultatii de investitii financiare si cele mai eficiente metode de vanzari. A avut sansa de a lucra pentru o societate financiara cu acest specific aparte, de aceea, la finalizarea cursurilor deja dobandise experienta necesara pentru a continua sa activeze in acest sector, putin cunoscut in Romania, de data aceasta ca partener al unei importante companii de servicii financiare.

Astfel, in 2015, acesta a demarat Sales Point, un proiect ce are ca fundament parteneriatul cu brokerul international Trade100.

Sales Point - o afacere marca Adrian Mazilu, care vrea sa faca diferenta pe piata romaneasca a investitiilor financiare

Proiectul tanarului om de afaceri, partener Trade100, a pornit de la necesitatea de a moderniza modul in care se realizeaza acum tranzactiile online pe piata de capital de catre jucatorii din Romania (reducerea timpului de incheiere a tranzactiilor, proceduri clare, suportul unui broker cu experienta).

Asa cum a precizat Adrian Mazilu intr-un interviu oferit site-ului business24.ro, Sales Point este o companie in continua dezvoltare, care isi doreste sa schimbe mentalitatea potentialilor investitori despre piata de capital, inclusiv printr-o educatie financiara axata pe acest segment sensibil al vanzarilor online de servicii financiare.

Pe blogul acestuia, cei interesati vor putea gasi inregistrarea seminarului “2015 Year Outlook “, care s-a bucurat de un real interes in randul celor ce au fost prezenti in sala.

Va invit sa il urmariti si dvs. online, pentru ca veti afla cu siguranta multe lucruri noi, pe care nu le stiati daca nu sunteti specialisti in domeniul pietelor financiare. Totul prezentat simplu, inteligibil pentru oricine care este interesat de acest subiect.

Daca o sa considerati ca merita sa aflati mai multe despre Adrian Mazilu cititi postarile de pe blogul lui, pentru ca veti descifra astfel cum gandeste acest tanar vizionar, care reprezinta combinatia perfecta intre un agent de vanzari si un antreprenor ce activeaza in sensibilul sector al tranzactiilor financiare online.

Cu siguranta vom mai auzi in scurta vreme despre Adrian Mazilu si indraznetele lui proiecte de afaceri!

Un comentariu:

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!