Sales Point - experienta, asistenta, rezultate!

marketing financiarDaca sunteti interesati de cele mai noi informatii referitoare la tranzactiile financiare online probabil ati auzit despre Sales Point.
Daca sunteti simplu internaut si va intrebati cu ce se ocupa acest "Punct de Vanzari", voi incerca eu sa va povestesc eu un pic in randurile ce urmeaza.

Sales Point este, asa cum ii spune si numele, o companie de marketing noua infiintata (in 2015), care are ca obiective principale ca pe de o parte sa usureze accesul online pe piata de capital prin punerea la dispozitia celor interesati a unui know how de varf, iar pe de alta parte sa faca educatie financiara de calitate jucatorilor care intra pe aceasta sensibila nisa a tranzactiilor desfasurata pe internet.

Daca vei accesa website-ul sales-point.ro vei vedea ca o sa ajungi intr-un loc foarte prietenos, unde vei putea sa intelegi relativ repede elementele de baza ce stau la temelia activitatii de trading online.

Sales Point este partener al companiei  de brokeraj Trade1000 si de aceea incearca sa  prezinte intr-un limbaj simplu, intuitiv, inteligibil, produsele si serviciile acesteia.

Utilizatorii interesati pot sa isi faca un cont pe site si vor putea beneficia de accesul la platforma de tranzactionare Meta Trader 5, de suport activ oferit de catre echipa companiei Trade1000,  de instrumente financiare indispensabile (actiuni, indici de bursa, marfuri de larg consum, FOREX).

Dupa ce isi vor face un cont gratuit, singurul cost al clientilor este SPREAD-ul, deoarece nu doar administrarea si intretinerea contului sunt gratuite, dar nici nu se retine comision pentru tranzactii si/sau retrageri.

Primul lucru pe care un viitor jucator pe piata de capital trebuie sa il faca consider ca este acela de a invata temeinic despre Platforma MetaTrader5 pentru piata valutara si de actiuni.

Pentru aceasta trebuie sa actionati de pe website-ul Sales Point butonul rosu pe care scrie PLATFORMA si veti ajunge pe o pagina de prezentare in limba romana, pe trade1000.com.

Totul este extrem de intuitiv, asa incat veti putea asimila cu rapiditate informatiile de acolo.

Piata de tranzactionare de capital online este in continua dezvoltare si in tara noastra, iar aceia ce intra in arena trebuie sa fie extrem de atenti, pentru ca doar cei foarte prudenti, dar si curajosi in egala masura, pot castiga. 
Tranzactionarea pe internet este un joc serios in care doar jucatorii care au o foarte buna stapanire de sine, viteza de reactie, inteligenta financiara, pot reusi.

Evident, cele de mai sus trebuie dublate de cat mai multe informatii la zi despre mediul economic, social si politic, plus un dram de noroc.

In plus, conteaza enorm si partea tehnica cand tranzactionezi in mediul online, deoarece poti sa pierzi o tranzactie extrem de importanta pentru tine doar pentru "amanuntul banal" ca ti-a picat semnalul la internet chiar in momentul culminant.

Daca nu aveti deocamdata suficient curaj ca sa va aventurati in lumea plina de primejdii, dar si de satisfactii financiare, a celor ce compun comunitatea traderilor online, insa domeniul tranzactiilor financiare online va pasioneaza, poate vreti sa lucrati intr-o echipa de vanzari performanta, precum aceea Sales Point.


Si pe LinkedIn puteti gasi detalii interesante despre aceasta companie de viitor.

Puteti aplica chiar azi pentru un loc pentru pozitia de Business Introducer, completand formularul aflat pe website-ul lor.

Daca luati aceasta decizie veti avea doar de castigat, daca veti fi ales, nimic de pierdut.

Cerintele de baza pe care trebuie sa le indepliniti ar fi, in afara de dinamism si determinare, sa aveti o creativitate deosebita, dorinta de a va perfectiona continuu, inteligenta verbala, stiinta muncii eficiente, sa cunoasteti la nivel avansat engleza, rusa si/sau araba.

Pentru amanunte accesati pagina Cariere de pe Sales Point.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!