Cadouri speciale de Craciun pentru camera unui adolescent de 15 ani

De Craciun o sa facem o vizita la prietenii nostri cei mai buni, care tocmai s-au mutat in casa noua.

M-am tot gandit ce cadouri sa le ducem, asa, ca mesageri ai Mosului... Vlad s-a orientat rapid catre un gadget, tocmai bun pentru adolescent de 15 ani, precum este fiul lor, iar eu m-am gandit ca ar fi bine sa punem alaturi si ceva util pentru camera unui pasionat de filmele SF: o lenjerie de pat Space Astronaut!

cearceaf de plapuma imprimat


O sa i-o comand special din magazinul online Rozette, unde au produse de o calitate exceptionala, cu adevarat deosebite. Inclusiv... lenjerii de pat 1 persoana imprimate, pentru adolescenti si tineri!

Tot acolo am mai gasit si un poster vintage Astronomy, perfect pentru un viitor astronaut care vrea sa calatoreasca nu doar la bordul unor nave spatiale nemaivazute, dar si in timp. Ce cadou poate fi mai potrivit atunci decat un poster, unde pe o hartie speciala, de culoare crem, cu aspect invechit, se afla imprimate planete, sateliti? Pare o harta invechita, gasita de un navigator stelar, acest poster care face legatura intre trecut, prezent si viitor, unificandu-le.

poster astronomie


Acest poster-harta astronomica are o dimensiune de 51 pe 71 de cm si este atent livrat intr-un tub de carton cu capac.

Dupa ce voi imbraca asa cum stiu eu acel tub de carton, sigur se va transforma intr-o surpriza foarte frumoasa pentru copilul prietenilor nostri!

Ma bucur de faptul ca oamenii ce lucreaza in acest magazin online, Roozette, dau o garantie pe care nu am mai intalnit-o pe foarte multe site-uri de vanzari: daca produsele nu corespund cu imaginile de prezentare, ele se pot returna in 30 de zile, asa incat nu exista chiar niciun risc din punctul de vedere al neconcordantei intre ceea ce mi-am imaginat eu ca am sa primesc si ce voi primi cu adevarat in colet.

Cum mai este suficient timp pana la Craciun, o sa aleg sa imi parvina produsele comandate pe site-ul rozette.ro prin Posta Romana, cu atat mai mult cu cat valoarea acestora insumata este mai mare de 200 de lei, deci nu voi plati transportul.

Daca si voi aveti un copil adolescent sau mergeti de Sarbatori in vizita la rude sau prieteni care au un copil mai marisor, pasionat de filme de genul "Razboiul stelelor", "Star Trek" si altele asemenea, poate luati in calcul sa ii faceti si un cadou cu tema spatiala (chiar util!). Il va aprecia cu siguranta!


Spor la cumparaturi si Craciun Fericit!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!