Curatare canapele de calitate inainte de Sarbatori? Apeleaza la o firma de cleaning la domiciliu!

Cum stati cu dereticatul prin casa? Mai sunt putine zile pana la Craciun si nimic nu mi se pare mai agasant decat sa faci curatenie sub presiune cu o zi, doua inainte. 

tarife spalare canapeleDin acest motiv, anul acesta am fost prevazatoare si am inceput sa fac curatenie in etape, pe pasi mici, incepand inca din luna noiembrie.

Acum insa m-am poticnit la operatiunea denumita "curatare canapele", pentru ca atat cea din living, cat si cea din bucatarie au obosit si ele dupa un an dificil. Le trebuie un tratament special pentru a-si redobandi fetele vesele, zambitoare, asa incat sa emane un aer molipsitor de buna dispozitie in camerele unde sunt asezate.

Dat fiind ca mi-am recunoscut neindemanarea in a le cosmetiza cum se cuvine, m-am gandit ca asa cum exista oameni specializati in infrumusetarea semenilor nostri, tot astfel trebuie sa existe si experti in spalarea si revigorarea canapelelor obosite, fie ele de doua sau de mai multe locuri, cu fete din piele naturala, piele sintetica sau materiale textile diverse.

Si unde gasesti in zilele noastre raspunsul la orice problema, daca nu pe internet?

Ca de obicei, Marele Google te conduce rapid spre rezolvarea cea mai buna. 

Uite asa am ajuns eu pe site-ul de prezentare al celor de la Star Clean Detail, unde am putut citi ca ei se pricep si la operatiuni complexemde spalare canapele si fotolii acoperite cu fete din material textil, precum sunt ale mele.

Este mult mai bine ca sa ii contactez pe ei si sa le solicit serviciile, deoarece au experienta, au produse de curatare profesionale, naturale, biodegradabile, asa incat procesul de curatare a petelor si de spalare ulterioara se poate desfasura cum scrie de carte.

Metoda de injectie-extractie, folosita de specialistii in cleaning de la firma respectiva, elimina atat praful, cat si bacteriile periculoase, plus nesuferitii acarieni, prezenti inevitabil in profunzimea materialului textil al canapelelor, plus ca in final si culorile acestora se vor inviora.

Uite asa pot prinde rapid trei iepuri dintr-o lovitura: nu ma mai chinui fara succes sa scot petele si sa spal aceste importante piese de mobilier de una singura, cu diverse produse bizare, cumparate din supermarket dupa inspiratie, economisesc timp, iar canapelele vor sclipi de curatenie.

Preturile practicate de firma de curatenie din Bucuresti de care va povestesc nici macar nu sunt mari (avand in vedere avantajele evidente). 

Spalarea prin metoda injectie-extractie a unei canapele porneste de la 90 de lei (pentru una cu doua locuri), 125 de lei (pentru una cu 3 locuri) si de la 200 de lei (pentru un coltar de cinci locuri).




Asadar, daca locuiti in Capitala si va loviti si voi in aceste zile cu aceeasi problema: curatarea si spalarea canapelelor, Star Clean Detail poate sa va scoata din incurcatura.

Nu ezitati sa ii contactati!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!