Pat tapitat sau mobila de dormitor pe comanda? Tu ce alegi?

Mai sunt putine zile pana la Anul Nou si m-am decis impreuna cu Vlad ca sa inlocuim si ceva mobila prin casa, asa incat o sa comandam un pat tapitat de la Unican sau  poate chiar o garnitura pentru dormitor.

Ne-am gandit la acest lucru pentru ca mobila actuala este produsa in anul 1989, adica dateaza inca de pe vremea asa-zisei Revolutii. La timpuri noi, piese de mobilier noi, nu mostenite!

Ce-i drept, la a lua aceasta decizie acum a contribuit probabil si Luna Noua din Sagetator, care ne-a indemnat la inceperea de proiecte noi. Inclusiv la reamenajarea interioara a caminului conjugal. Sper sa fie cu noroc!

Deocamdata locuim la bloc, iar camerele sunt destul de reduse ca dimensiuni, motiv pentru care obligatoriu ne trebuie mobila de dormitor facuta la comanda.

Si unde sa gasesti asa ceva, daca nu pe internet, cu ajutorul marelui magician Google?

Motorul de cautare celebru ne-a dirijat catre Unican, firma care in Bucuresti are doua magazine: unul in sectorul 1, pe Soseaua Chitilei nr. 52,  cel de-al doilea in sectorul 6, pe Soseaua Virtutii nr. 148-149 , in  apropiere de Piata Crangasi, in aceeasi cladire cu Emag. 

Unican este o companie veche pe piata romaneasca din 1998, in acesti optsprezece ani de la infiintare cladindu-si o reputatie deosebita printre producatorii de mobila autohtoni.

Designerii ce lucreaza aici au cu totii studii superioare si sunt preocupati in permanenta sa gaseasca celor mai bune solutii pentru ca mobilierul comandat sa se integreze perfect in spatiile in care vor fi amplasate.

Piesele de mobilier realizate in fabrica din Bucuresti cu materiale si accesorii deosebite, cu utilaje ultramoderne, respectand cele mai inalte standarde internationale de calitate.

Avand in vedere cele de mai sus, chiar era pacat sa nu apelam la specialisti, care sa ne consilieze asa incat dormitorul nostru de doar 18 mp sa arate ca in revistele straine. 

Vlad s-a uitat pe site-ul Unican.ro si se pare ca si-ar dori o mobila de dormitor avangardista, cu accente minimaliste, pe cand eu as vrea mai degraba ceva cat mai colorat, cat mai vesel. Cine stie, poate vreun designer iscusit poate sa ne impace pe amandoi.

In principiu am gasit noi pe site o varianta de mobila de dormitor tare interesanta, dormitorul Nicol, care desi nu este atat de colorat cum mi-as fi dorit eu, are in schimb un pat cu un design deosebit, cum nu am mai vazut pana acum. Cu adevarat senzational.


garnitura dormitor moderna


In plus, nici nu este foarte scump, asa incat, acum stam sa ne gandim daca sa alegem un simplu pat tapitat de la sectiunea dedicata sau o garnitura de dormitor intreaga.

Bine, cand spun "simplu pat tapitat" nu este deloc o expresie potrivita in cazul de fata... Colectia de paturi 2015 Unicon este exploziva!

De exemplu, patul tapitat Faery are materialul textil pictat futurist, asa incat se apropie mai mult de o opera de arta decat de o banala piesa de mobilier.


mobila dormitor Unican


Pentru amatorii de modele avangardiste de paturi, confectionate din piele ecologica la exterior, Unican are si o promotie deosebita pana la 31.12.2015: patul tapitat Toro, creatie de design in care jocul volumelor si al culorilor tari scot din anonimat orice dormitor auster, fie el si de bloc.


pat design modern 2015


Va propun sa intrati si voi pe site-ul de prezentare Unican, daca vreti sa schimbati aspectul locuintei voastre acum, la cumpana dintre ani, asa cum am facut si noi. O sa va placa ce veti gasi acolo! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!