Afla unde poti sa comanzi un site de prezentare premium sau un magazin online pe platforma OpenCart

Traim ca antreprenori niste vremuri in care, daca nu esti pe net nu existi, asa incat, daca nu aveti inca asemenea carti de vizita virtuale pentru afacerile voastre, va puteti comanda rapid site-uri de prezentare premium la Appilion.


siteuri de prezentare preturi


De ce sa alegeti firma Appilion pentru crearea unui asemenea instrument de business pentru online, un site de prezentare a afacerii in mod profesionist?

Deoarece ei, specialistii informaticieni de acolo, se vor ocupa de absolut tot, fara ca sa necesite implicarea voastra, eliberandu-va astfel timp pretios pentru a face ceea ce va pricepeti voi mai bine: sa faceti profit in domeniul vostru de activitate. Diviziunea muncii, nimic altceva!

Appilion.ro este locul de pe net unde trebuie sa ajungeti pentru a analiza oferta lor!

Puteti sa alegeti, functie de bugetul de care dispuneti si de elementele pe care doriti sa includa website-ul vostru, unul dintre cele trei modele distincte pe care specialistii IT l eau in oferta, fiecare dintre ele avand un anume nivel de complexitate.

Dar Appilion nu se limiteaza doar la a construi site-uri de prezentare a unei afaceri.

Daca aveti un magazin fizic si v-ati decis sa va deschideti pe net, v-ati putea intreba: cat costa un magazin online pe platforma OpenCart? Pe appilion.ro gasiti raspunsul dorit!


magazine online preturi


Pretul acestuia, in linii generale, este de 3300 lei, dar veti putea sa optati, de asemenea, si pentru magazine online deschise pe deja la moda platforma Prestashop sau, de ce nu, pe celebra platforma Wordpress. 

Oricum, inainte de a va decide asupra uneia dintre ele, este foarte indicat sa discutati cu specialistii de la Apillion, pentru a gasi impreuna care platforma vi se potriveste cel mai bine pentru construirea unui magazin online de succes, mai ales daca oscilati intre OpenCart si Prestashop.

Ca idee, OpenCart  este mult mai intuitiva decat PrestaShop, dar nu luati o decizie bazandu-va doar pe baza pretului sau pe baza a ceea ce ati citit singuri pe diversele forumuri de discutii deschise pe net de catre aceia ce vor sa isi construiasca un magazin online (de cele mai multe ori singuri).

Pentru a face performanta in sectorul vostru de activitate, indiferent ca este vorba de produse sau servicii, trebuie sa ai colaboratori de top, inclusiv daca este vorba de oameni specializati in construirea de magazine online

Ca sa nu mai vorbim de faptul ca una este sa vinzi pantofi sau cuie si cu totul altceva este sa vinzi cursuri online de dezvoltare personala, ca sa dam doar un exemplu.

Asa cum aveti nevoie de arhitecti, de ingineri constructori experimentati, cand vreti sa va construiti un sediu nou de firma, tot astfel este nevoie de oameni care se pricep cu adevarat si la realizarea de magazine online.

Doar asa vei putea avea un magazin online cu totul si cu totul special, care sa fie un adevarat magnet pentru clientii tai acutali si potentiali, iar profitul tau sa creasca exponential, cu timpul.

Evident, ramane ca tu, dupa ce deschizi (si) afacerea pe net sa te preocupi de cresterea numarului de contacte, de rata de conversie, de cresterea numarului de clienti, de sporirea numarului de tranzactii per client intr-o perioada de timp determinata in raport cu specificul produselor sau serviciilor pe care le oferi, de cresterea valorii medii a fiecarei tranzactii efectuate de catre fiecare cumparator, de cresterea cifrei de afaceri si a marjei profitului si, in final, a profitului final.

Colaboreaza cu oamenii cei mai buni pentru a deveni si tu un lider pe nisa ta de activitate!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!