O manichiurista inteligenta isi comanda geluri UV si tipsuri online!

Daca tocmai ai absolvit un curs de manichiura si vrei sa te dotezi cu cele necesare pentru practicarea pe viitor a acestei frumoase profesii sau pur si simplu vrei sa experimentezi acasa tehnicile invatate, iti recomand sa comanzi online geluri UV profesionale (dar ieftine) la Amalia.ro, precum si  seturi de tipsuri pentru unghii false.





In materie de geluri UV profesionale oferta este foarte variata pe amalia.ro: de la geluri 3 in 1 la geluri color, geluri de constructie, geluri pentru French s.a.m.d.

Au spre vanzare chiar si lampi UV/LED, pile si freze electrice, precum si diverse accesorii si kituri pentru aplicarea unghiilor false.

In aceasta perioada, de inceput de 2016, exista numeroase promotii, dar trebuie sa te grabesti, pentru ca stocurile se epuizeaza rapid, de aceea iti propun sa iti alegi chiar astazi ceea ce iti doresti sa comanzi de pe site.

In special oja permanenta si cea semipermanenta Lila Rossa este la mare cautare, mai ales ca au in stoc o multitudine de nuante, una mai frumoasa decat alta. Reducererile la aceste lacuri de unghii este de pana la 24%, asa incat chiar merita sa te aprovizionezi acum.

Lampile UV/LED sunt si ele la reducere, preturile acestora fiind cuprinse intre 59 si 279 de lei.

O sa poti cumpara cu bani putini si tot felul de accesorii pentru unghii false, extrem de necesare aplicarii si intretinerii acestora, precum periute la 3 lei, folie de aluminiu (3m x10 cm) la doar 4 lei, seturi de 10 capsule pentru degete la numai 11 lei.

Desi in aceasta perioada ele nu sunt la reducere, in sectiunea de seturi de tipsuri pentru unghii false, o sa gasesti seturi de 100 sau 500 de bucati (cu aspect natural, albe sau transparente, obisnuite, mozaic sau cu forme duble) la preturi cuprinse intre 9 lei si 18 lei.




La pilele pentru unghii reducerile sunt si ele generoase, de pana la 33%, iar la lichidele de pregatire si finisare a operatiunii delicate de aplicare a unghiilor false preturile produselor sunt cu pana la 32% mai mici.

Dupa cum observi, de o sa intri in magazinul online de care iti povestesc, o sa beneficiezi de niste avantaje certe daca o sa devii clienta lor, pentru ca pe Amalia.ro gasesti cosmetice foarte ieftine, dar de foarte buna calitate.


Adauga la aceasta si ca nu trebuie neaparat sa iti faci un cont pe site, ci doar sa iti dai datele pentru comanda, ca ai livrare gratuita a produselor la adresa indicata de tine, prin curierat rapid, pentru comenzi mai mari de 200 de lei, precum si faptul ca poti plati ramburs, dar si online cu cardul. 

In curand vei putea sa platesti chiar prin PayPal. Cate magazine online ai vazut tu ca accepta in Romania plata prin serviciul PayPal? Recunoaste ca extrem de putine! Asa ca trece magazinul electronic Amalia.ro la favorite!

In aceste conditii, te invit sa intri chiar acum acolo,  pentru ca o sa gasesti  multe alte surprize in materie de produse cosmetice, pe care sigur nu vrei sa le ratezi!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!