Cursuri de machiaj pentru incepatori - primii pasi pe calea unei profesiuni la moda

Despre Scoala de make-up Krasny Mask, cu sediul in Banu Manta nr.7, et.1, ap.3,  sectorul 1, telefon 0787.647.665 sau 0720.930.003, v-am mai povestit acum ceva vreme, de aceea astazi revin cu o informatie foarte utila celor care doresc sa faca primii pasi in spectaculoasa arta a machiajului.

Se fac inscrieri pentru formarea a unor grupe noi de studiu si cum ati putea invata mai bine despre make-up decat prin intermediul unui curs machiaj modul incepatori Krasny Mask?

Va invit sa va inscrieti acum, la inceput de ianuarie 2016, la un asemenea modul de machiaj Krasny Mask, cu o durata de 60 de ore pe perioada caruia o sa puteti invata o multime de lucruri interesante: de la ustensilele si produsele profesionale utilizate de specialistii in machiaj la tehnicile de contouring, in functie de tipurile de ten, de formele posibile ale fetei, ochilor si gurii ale diferitelor persoane. Evident, dupa ce o sa vi se predea de catre trainerii experientati si notiuni fundamentale de colorimetrie (arta culorilor).


O sa invatati repede cum se realizeaza corect un machiaj de zi (casual sau tip business) si un machiaj de seara, cum se aplica eyeliner-ul, rujul si genele false.






Si cand spun ca veti invata despre aceste lucruri, dar  si despre multe altele, precizez ca accentul principal se pune pe partea practica, desi, evident, cunostintele teoretice sunt si ele extrem de importante in acest domeniu, unde mereu apar lucruri noi.


Ca teme principale ale acestui curs de initiere in arta machiajului, in programa sunt cuprinse, asa cum puteti observa si din textul amplasat in partea dreapta a imaginii de mai sus: elemente teoretice si practice despre: Smokey, Cat Eye, machiajul oriental, Pin-up, genele false.


Ca o incununare a ceea ce veti experiementa practic pe parcursul cursului, la final o sa fiti in stare sa realizati singure inclusiv un machiaj de mireasa, dupa opinia mea "piatra de incercare" pentru orice profesionista in make-up.


Grupele sunt formate din maxim 6 cursanti, ceea ce este o garantie ca banii pe care ii veti plati sunt o investitie foarte buna: trainerii se va ocupa de fiecare in parte, il va indruma in saptamanile de studiu, il va corecta la nevoie, asa incat la finalul modulului sa puteti lua cu brio testul de finalizare al primei etape de studiu, aceea "de boboc".

Programul este flexibil, voi putand sa va alegeti daca vreti sa urmati cursul in prima parte a zilei, de la orele 10 la 16 sau in a doua parte, de la orele 16-21.

Cursurile scolii 
de make-up Krasny Mask sunt acreditate si, la finalul lor, in urma unui examen, veti putea dobandi un certificat de calificare recunoscut in toate statele membre ale Uniunii Europene, eliberat de Ministerul Educatiei si Ministerul Muncii.

Asadar, ce mai asteptati?
Completati formularul de inscriere chiar azi!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!