Nimiceste rugina cu ajutorul sablarii abrazive executate de catre profesionisti!

Sablam-tot.ro este locul unde trebuie sa ajungeti daca aveti nevoie de servicii de curatare rugina.

Stim cu totii cat de greu este sa luptam cu procesul de coroziune a suprafetelor metalice, cat de bine trebuie curatate acestea in cazul in care dorim sa aplicam o substanta anticoroziva, fie ca vorbim de vopsea speciala sau de alte solutii novatoare.


Curatarea ruginii manual in mici ateliere particulare, unde nu exista aparatura de specialitate, este deja desueta, asa cum razuitoarele, periile de sarma, polizoarele de mana sau hartia abraziva nu mai sunt o solutie eficienta la ora actuala.

Sablarea cu nisip este in prezent cel mai cunoscut procedeu pentru executarea operatiunii de curatare rugina.

Practic, particulele de nisip sunt aruncate pe suprafetele metalice corodate cu putere.

Sablarea abraziva cu nisip se realizeaza treptat, cu grade de finete diferite: de la o usoara trecere pe suprafata de curatat pentru indepartarea murdariei, la cea de putere mijlocie, cand se inlatura rugina si tunderul, iar in final la cea finala, in urma careia metalul ramane curat.

Granulatia nisipului si presiunea aerului comprimat utilizat sunt atent alese, in functie de materialul ce trebuie curatat si de dimensiunea suprafetei.

Sablarea cu nisip poate sa fie o sablare umeda (cu nisip umezit in prealabil) sau uscata.

Pentru procedeul de sablare abraziva trebuie obligatoriu sa apelam la specialistii in curatarea ruginii.

Ei au si experienta necesara, dar si utilajele mobile profesionale, special destinate acestei delicate operatiuni de curatare a ruginii.

Va invit sa intrati pe site-ul lor, pentru ca veti gasi acolo o multime de informatii interesante despre ce inseamna sablare abraziva si cum se poate realiza ea.

Desigur, stiti deja ca sablarea cu nisip este cea mai ieftina modalitate de curatare de rugina a unei game largi de suprafete metalice corodate, dar mai exista si alte variante de indepartare a ruginii, acest oxid bazic de fier FeO(OH) atat de distructiv.

Sablarea si curatenie industriala sunt serviciile pe care le propune celor interesati Sablam TOT, una dintre cele mai respectate companii bucurestene.

In afara de curatarea si netezirea suprafetelor diverse, pregatirea acestora pentru vopsire in camp eletrostatic, grunduire si metalizare, precum si satinare, firma de care va povestesc mai poate realiza si operatiuni de ecruisare si sablare decorativa.

Orice depuneri de pe diverse suprafate poate fi indepartata, specialistii Sablam TOT fiind calificati nu doar in curatarea ruginii, dar si a mucegaiurilor diverse, uleiurilor, resturilor de vopseluri, graffiti-urilor.

Beneficiile pe care le puteti avea daca veti apela la aceasta companie de marca sunt, in afara de costurile reduse, garantia unor lucrari de calitate, executate intr-un timp foarte scurt, pana si deplasarea echipei in locatia precizata de dvs. realizandu-se intr-un timp foarte scurt.

Asadar, nu uitati! In afara de operatiunea principala de curatare rugina, extrem de solicitata de catre clienti, compania mai poate sa execute si servicii de curatare mecanizata a spatiilor de productie, fabrici, depozite, hale, precum si a echipamentelor, utilajelor si aparatelor de lucru.

Intrati pe site-ul lor de prezentare, informati-va si apoi contactati-i rapid!




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!