Vrei sa iti cureti canapelele impecabil? Apeleaza la profesionisti!

Generalul Zapada a cotropit cu armata sa alba strazile bucurestene, asa incat aceia ce si-au facut planuri ca isi pot innoi casa achizitionand mobila acum, in prag de An Nou Chinezesc, s-au trezit cu planurile marete spulberate de viscol.

In aceasta categorie sunt si vecinii mei de la apartamentul nr.8, care, desi doreau sa isi cumpere mobila noua pentru sufragerie, nu prea pot sa mai faca asta, pentru ca masinile de transport marfuri voluminoase nu pot intra in aceste zile pe aleile dintre blocuri si nici  macar pe unele strazi principale.

Ce sa-i faci daca locuim in sectorul primarului Vanghelie, unde nici macar pe vremea cand nu era retinut la domiciliu nu exista contract cu firmele de dezapezire, pe motiv ca locuitorii din 5 sunt saraci, asa ca e preferabil sa asteptam sa se topeasca zapada de la sine?

Dar revenind la vecinii mei de palier, azi-dimineata i-am intalnit tare catraniti in holul blocului si cand i-am intrebat ce au, mi-au zis ca tocmai ce vazusera ca stocul din modelul de canapele, din magazinul online pe care il alesesera ca sa comande, era pe sfarsite.

M-am mirat cand am aflat ca isi doreau o canapea noua, pentru ca aceea din sufrageria lor nu avea mai mult de patru ani si era superba...


servicii curatare spalare canapele


Mi-au zis ca de Revelion au avut invitati si unul dintre ei, din neatentie, a varsat o tava cu pahare pline de bautura pe aceasta, de aceea acum o mare pata se intinde de suprafata textila a principalei lor piese de mobilier. Cum nu s-au priceput cum sa o curete, acum sunt nevoiti sa achizitioneze una noua.

Imediat, mintea mea a inceput sa proceseze datele, asa incat mi-am amintit ca exista multe firme care ofera servicii de spalare canapea in Bucuresti.

Zambind,  le-am zis sa ia partea buna a lucrurilor si sa se gandeasca la faptul ca poate Divinitatea a vrut sa le faca un dar inainte de inceperea Anului Maimutei de Foc si a dat ninsoarea asta, tocmai pentru ca ei sa nu poata sa comande o noua canapea online si sa economiseasca astfel o suma importanta de bani.

Le-am recomandat sa dea telefon la o asemenea firma de cleaning, care are sediul in relativa noastra apropiere, pe strada Nerva Traian nr.28, asa incat o echipa de profesionisti in curatare canapele se va putea deplasa rapid in apartamentul lor, situal la noi in bloc, pentru a stabili rapid cu ce material este tapitata buclucasa lor mobila, dar mai ales sa determine natura exacta a petelor (poate sunt si unele mai vechi, nu doar acelea de la Revelion!).

Oricum, fiind o companie de curatenie serioasa, au metode profesionale de curatare a tapiteriilor, indiferent ca vorbim de bumbac, lana, poliester, piele naturala sau piele artificiala, mirofibra.

Procesul prin care o canapea mai veche va arata ca proaspat adusa de la magazin are mai multi pasi:

- aspirarea in profunzime, pentru eliminarea prafului, murdariei uscate si resturilor alimentare, ba chiar si a unei parti din factorii alergeni si acarieni;

- curatarea si spalarea tapiteriei folosind un aspirator injectie-extractie cu detergent activ, profesional, care va face canapeaua sa sclipeasca de curatenie;

- asteptarea de catre proprietari cu rabdare (dar fara tutun!) vreme de cateva ore, pana ce canapeaua se usuca complet.

Pretul unui asemenea serviciu la domiciliu, de curatire canapele patate, este foarte convenabil si uite asa, vecinii mei vor face economii substantiale, pentru ca tot locuiesc ei la numarul 8, iar aceasta cifra, asa cum specialistii in Feng Shui cunosc, este o cifra a abundentei pe toate planurile.

Daca si voi vreti sa intrati in Noul An Chinezesc cu draga voastra canapea impecabila,  curatata si spalata asa cum scrie la carte, dati iute telefon la (+40) 731.565.621, la Max Cleaning si programati-va pentru a primi o echipa de profesionisti in curatenie la domiciliu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!