Ceaiul alb - un miracol pentru starea noastra de bine!

Pentru aceia pasionati cultura asiatica, probabil ca vestea ca un magazin online romanesc cu notorietate are oferte de ceai alb la super pret nu poate decat sa ii bucure.



Este vorba despre Arta Ceaiului, spatiu virtual de care oamenii interesati de tot ceremonialul care exista in jurul acestei bauturi miraculoase au auzit cu siguranta.

Gasiti pe site-ul lor o gama bogata de tipuri de ceai, bauturi ideale pentru a fi savurate pe indelete, in intimitatea caminului vostru sau, de ce nu, pentru a fi daruite unor persoane dragi, care stiu sa aprecieze cum se cuvine un asemenea cadou special, precum o punguta miraculoasa, continand ingrediente din plante (frunze, muguri, fructe).

In afara de ceaiurile propriu-zise, toate de foarte buna calitate, mai puteti sa comandati de pe artaceaiului.ro si o multime de accesorii, incepand de la cutii metalice deosebite, seturi de ceai, ceainice traditionale sau cu design modern, infuzoare si filtre pentru prepararea ceaiului.



Preturile sunt foarte bune, avand in vedere calitatea produselor oferite, dat fiind ca aceia ce au fondat aceasta afacere o considera una de suflet, de aceea este logic faptul ca nu pot oferi decat calitate exceptionala acelora care iubesc ca si ei ceaiurile lumii.

Daca o sa analizati sectiunea oferte ceai alb din magazin, o sa vedeti voi insiva ca merita sa comandati de la ei acel sortiment care ca atrage mai mult, fie el simplu sau in combinatii deosebite.

Au tipurile de ceai alb pret prohibitiv la ei? Eu zic ca nu!

Mai ales daca punem in balanta cat bine poate sa ne faca aceasta bautura asiatica si ca, datorita calitatii produsului, 2 grame pentru o ceasca sunt suficiente.

Exista inca persoane care se intreaba mirate cu ce este superior ceaiul alb altor ceaiuri, daca are acest ceai alb beneficii mai mari pentru sanatatea noastra... 

Probabil suprematia ceaiului negru ii face sa nu aiba suficienta incredere in ceaiul alb.

Daca s-ar informa un pic, ar ajunge singuri la concluzia ca, prin ceea ce contine, natura a conferit acestui ceai alb proprietati care il aseaza pe locul unu in fata ceaiului verde sau negru.

Ce-i drept, la acest lucru au contribuit si oamenii ce il produc.

De ce?

Ceaiul alb, daca nu stiati, are in componenta frunze foarte tinere si muguri acoperiti cu perisori fini de culoare alb-argintie (de unde ii vine si numele).

Datorita unui procedeu stravechi de uscare: lasarea la soare si aer vreme de 3 zile, chinezii ii mentin cu grija acestui ceai alb proprietati remarcabile, cu atat mai mult cu cat principiile sale active sunt extrem de indicate intr-o paleta larga de afectiuni.

Aceia ce nu inteleg de ce are un asemenea ceai alb pret mai mare decat unul obisnuit, le spun ca el contine cel mai mare procent de cofeina (chiar mai mare decat al ceaiului negru!).

Cu toate acestea, o sa observe, daca il testeaza, la acest ceai alb proprietati neasteptate: pentru ca el contine si teanina, cofeina nu le va face rau!

Din contra!

Pur si simplu la toate tipurile de ceai alb beneficii gasesti din plin, dar cel mai important aspect mi se pare acela ca ii confera bautorului o minte calma, dar agera. Mai exact o minte ZEN, asa cum inteleg eu termenul.

Foarte util si in curele de slabire, doamnele si domisoare stiu, sunt convinsa, ca este bine sa bea ceai alb pentru detoxifiere.



Ce te-ai dori mai mult decat o ceasca de ceai care topeste grasimile, dar confera si un plus de vitalitate?

Cautati asadar oferte ceai alb in magazinul online ARTA CEAIULUI si o sa fiti incantati de ceea ce veti gasi acolo!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!