Piese auto si accesorii online pentru orice sofer! Afla pe ce site le gasesti!

"Am gasit piese auto originale Mercedes pentru C Klasse!" m-a anuntat Vlad victorios astazi, dupa ce a vizitat magazinul online AutoHut, asa cum ii sugerasem cu o zi inainte.




Am zambit cu intelegere, pentru ca, fiind un sceptic incurabil, deja stiu ca pana nu se convinge el insusi de adevarul sugerat de altii, prefera sa tot incerce sa rezolve asa cum crede el problemele, chiar daca intuieste in adancul sufletului sau ca a pornit pe un drum gresit si ca nu are sorti de izbanda.

Chiar nu inteleg de ce sa nu apelezi direct la oamenii de la AutoHut, daca tot vrei sa gasesti rapid acele piese auto pentru masina, fie ca este vorba de un Mercedes C Klasse sau de alt model,  mai ales daca deja ai citit pe blogul lor ca fondatorii afacerii mai intai au fost clienti ai showroom-urilor cu profil auto offline si ca au infiintat acest  magazin online tocmai pentru ca nu au fost deloc multumiti de modul in care reprezentatii acestora s-au purtat cu ei.

Cand din acest motiv au pus bazele acestei companii de vanzare de piese si accesorii pentru autovehicule, AutoHut, unde orice sofer amator sau profesionist poate sa gaseasca ceea ce are nevoie, nu e pacat sa nu apelam direct la ei in caz de nevoie?

Avantajele sunt evidente!

In afara de preturile foarte mici la care soferii pot gasi piesele auto de care au nevoie, pentru ca, se stie, pe net pot sa cumpere mai ieftin decat in magazinele fizice chiar si asemenea articole, de remarcat este usurinta prin care se pot trimite comenzile, nefiind necesar nici macar sa isi faca un cont in prealabil.

Cei ce lucreaza la AutoHut stiu bine ca utilizatorii site-ului transformati in clienti se vor intoarce pe site, pentru noi achizitii, chiar daca nu s-au inregistrat la prima cumparatura efectuata. De ce? Pentru ca este locul unde cei interesati pot sa gaseasca mai bine de 2.000.000 de produse (piese si accesorii auto diverse). Ce si-ar putea dori mai mult decat atat un conducator auto?

Este suficient sa citesti macar cateva opinii ale soferilor ce au cumparat de pe site, pentru a te convinge ca pe nisa virtuala in care isi desfasoara activitatea, AutoHut s-a pozitionat pe o pozitie fruntasa.



Ce ii diferentiaza de concurenta? Simplitatea cautarii pieselor si accesoriilor auto (in functie de marca masinii si anul de fabricatie), consultantii foarte amabili care te pot ajuta la nevoie, comparatorul de preturi pus la dispozitia celor ce intra pe site, ambalarea si livrarea de nota zece.

In concluzie, daca aveti nevoie de vreo piesa sau accesoriu pentru masina, retineti: AutoHut este solutia salvatoare! 
(Chiar daca te cheama Vlad si cauti piese de schimb auto pentru un Mercedes C Klasse!)


Si nu uitati:

- transportul este gratuit pentru orice cu o valoare mai mare de 399 lei;
- se poate achita costul comenzilor si in rate;
- toate produsele vin cu garantia oferita de producator;
- livrarea se face in maxim 24 de ore prin curier sau in aceeasi zi - direct in showroom-ul fizic.

Nu este excelent?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!