Carti de sah in limba engleza in format fizic poti comanda online. Afla din ce librarie virtuala!

Cumpar carti in limba engleza tot mai des in ultimele luni, de cand m-am apucat serios sa invat limba lui Shakespeare.
Asta oarecum fortat, de cand sortii au decis ca sa renunt voluntar la echipa de sah romaneasca in care se trisa si sa imi fac o echipa separata, in care sa aduc cat mai multi stranieri care sa fie de acord sa reprezinte un team cu o conducere tricolora.
Pana la urma s-a transformat intr-o echipa internationala, denumita "Getica International", unde oameni din 24 de tari incep, incet-incet, sa fie mai romani decat multi romani din vechea mea echipa de trista amintire.
Asa am ajuns sa ma simt confortabil conducand un team in care se respecta regulamentul site-ului de sah, unde jucam din convingere, nu in dulcele stil mioritic "lasa-ma sa te las", iar colegii sunt uniti, entuziasti, politicosi, asa cum mi-am dorit mereu, fara succes, sa fie si conationalii mei.
Toate bune si frumoase, dar pana cand am format aceasta echipa grozava, mie nu imi placea limba engleza, mai ales ca la scoala am facut franceza si germana.
Iar cand esti capitan de echipa internationala, evident trebuie sa comunici in engleza cu  mai toti colegii de echipa (din 63 de coechipieri, actualmente doar 11 sunt romani!).
Asa ca volens-nolens am ajuns o sa invat intensiv, inclusiv prin intermediul cartilor fizice, nu doar a cursurilor audio.
Cum deja am depasit faza manualelor de scoala, aveam nevoie de carti in limba engleza, pentru a-mi imbogati vocabularul.
Prin oras, cam greu sa le gasesti, cand mai toate fostele librarii s-au transformat in baruri, sali de jocuri mecanice sau magazine cu haine second hand.
Din acest motiv am intrat pe net ca sa caut o librarie online specializata, de unde sa pot achizitiona volumele ce ma intereseaza.
Asa am ajuns pe Books Express, un loc de unde poti comanda orice carte din lume, de care ai nevoie pentru profesia sau pasiunile tale, asa cum este si motto-ul acestei librarii cu totul si cu totul speciale in spatiul romanesc de profil.
librarie online limba engleza

Indiferent daca este vorba de oameni care sunt la inceput cu descifrarea tainelor limbii engleze (cum sunt eu!), ori mai avansati, daca vrei o singura carte de specialitate, ori vrei mai multe carti fizice pe care sa le asezi la loc de cinste in biblioteca ta personala, Books Express este locul unde trebuie sa ajungi. Nu ezitati sa vizitati si voi aceasta minunata librarie online!
Aceste carti online sunt impartite pe categorii, limbi in care sunt scrise, format, autori si varsta celor carora le sunt destinate.
Daca vrei carti in limba engleza, o sa gasesti pe site-ul lor nu mai putin decat 23.888 de titluri propuse clientilor doar in ultimele 3 luni! Tu spui ce vrei, ei fac comanda mai departe si in cateva saptamani, maxim, intri in posesia ei.
Evident ca eu am vrut din libraria lor online carti de sah, asa ca a fost suficient sa fac cautari dupa cuvantul magic: "chess" si a aparut pe data o lista foarte ampla de titluri in limba engleza din care am putut sa aleg.
Apoi le-am ordonat dupa criteriul relevantei si asa am ajuns sa pun in cosul electronic de cumparaturi cele mai interesante aparitii din domeniu: "Chess Psychology: The Will to Win!" (William Stewart) - pret 140,75 lei:


pshihologia sahului

 si "Chess Fundamentals" (Jose Raul Capablanca) - pret 58,26 lei:


Books Express

Din punctul meu de vedere sunt niste preturi foarte bune, deoarece sunt carti fizice, pe care le poti rasfoi dupa dorinta, in liniste, facand insemnari pe ele cu creionul daca doresti, nu carti online, virtuale, reci, fara pic de viata. 

Va invit si pe voi sa comandati lucrari de specialitate in limba engleza sau romane celebre. Chiar merita!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!