Halatul? Cat e halatul medical?"Halate medicale ieftine poti comanda de pe site-ul Dispotrading!"
Cam asta i-am spus eu lui Roberto, colegul meu din liceu, care tocmai ce si-a luat inima in dinti si a deschis, impreuna cu alti doi amici din facultate, o clinica stomatologica particulara.
Este inca la inceput, iar aparatura pentru cabinete i-au costat o groaza de bani. Daca mai adaug la asta si faptul ca au amenajat spatiul extrem de interesant (au pus pana si un acvariu de dimensiuni impresionante in sala de asteptare!), va dati seama ca au cam ramas cu buzunarele goale.
Asa ca acum, cu ultimele ramasite din buget, incearca sa depisteze un loc de unde sa isi comande halate medicale cat mai ieftin, in culorile clinicii (alb si violet). 

Au incercat ei sa caute pe net,  pe motoarele de cautare, dupa cuvintele "halate medicale tag", insa nu prea au fost multumiti de ceea au gasit.
Imi povestea Roberto ca a ajuns si noaptea sa viseze reclama aia cu: "Halatul, cat e halatul?"
Noroc ca am putut sa le eu recomand locul asta, Dispotrading, unde pot sa faca achizitii online de halate medicale ieftine personalizate, dar si de alte tipuri de echipamente sanitare de protectie: bonete pentru doctori si asistente, botosi de unica folosinta, saboti medicali, manusi stomatologice, produse de hartie si lavete.


Dispotrading - echipamente protectie medicala

Ce isi pot dori niste medici stomatologici tineri, ce tocmai si-au deschis o micuta clinica stomatologica privata, decat niste articole de protectie sanitara care sa respecte regulile stricte de igiena, personalizate, dar sa nu coste prea mult?
Produsele de protectie medicala destinate protectiei medicilor, asistentelor, pacientilor, dar si pentru curatarea aparaturii din cabinete se comercializeaza de catre Dispotrading la pret de producator. Exact ce si-au dorit ei!
Daca ar fi sa ma refer doar la halate medicale, Roberto poate sa aleaga de acolo halate de lucru cu maneca scurta sau lunga, cu nasturi sau cu fermoar, din tercot de calitate superioara, intr-o varietate de modele, foarte rezistente in timp.
Ele sunt produse sub marca Missena, inregistrata la OSIM, renumita deja pe piata romaneasca de profil.


echipament de protectie ieftin

Pasii pe care fostul meu coleg de liceu, acum medic stomatolog si tanar intreprinzator in domeniul medical, dupa ce discuta cu asociatii lui, trebuie sa ii urmeze pentru a face comanda de halate medicale sunt urmatorii:
  • sa intre pe Dispotrading.ro si sa aleaga "halate medicale tag" dupa ce acceseaza categoria "Domeniu medical";
  • -sa aleaga de acolo tipul de uniforma de care au nevoie (sa indice codurile halatelor medicale respective), numarul si marimea acestora.
Desi este un site unde produsele se comanda usor online, dat fiind ca Roberto si colegii sai isi doresc niste echipamente medicale personalizate, eu cred ca ar fi indicat sa ii contacteze pe cei de la firma si pe email, ba chiar si telefonic, ca sa poata stabili mai bine toate detaliile.
Transportul se va face gratuit, pentru ca o sa fie o comanda mai mare de 250 lei si adresa de livrare se afla in Bucuresti.

Si uite asa, dupa ce totul va fi pus la punct, pana si halatele medicale primite, in luna mai 2016 va avea loc petrecerea de deschidere oficiala a clinicii lor stomatologice!

Eu le urez mult succes!

2 comentarii:

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!