Ce inseamna tehnologia streamer si cum te poate ajuta un purificator de aer

Conform Aliantei Libere Europene (organizatie cunoscuta si ca Grupul verzilor), un numar ingrijorator de peste 80 de milioane de indivizi din mai multe state de pe teritoriul Europei,  sufera din cauza diverselor boli alergice.
Compania producatoare de sisteme de climatizare ultra-moderne, Daikin, s-a orientat si in vederea crearii de aparate care pot imbunatati in mod vizibil calitatea aerului, facand din sanatatea clientilor sai o prioritate. Cercetarile in domeniul aerului conditionat au ajuns la avansuri tehnologice care permit functii inteligente si inovatii superioare.
Daca te intrebi cum iti poate transforma viata un sistem de purificare a aerului, am cateva raspunsuri pentru tine:
  • In primul rand, un purificator aer Daikin poate imbunatati o respiratie normala, chiar si a acelor persoane care sufera de astm ori diverse alergii pe fond respirator.
  • Impuritatile din aer, cunoscute sub denumirea mai larga de alergeni, in combinatie cu alti compusi adjuvanti chimici daunatori (exemplu: substantele volatile din cosmetice sau industria constructiilor, gazele emanate de motoarele vehiculelor), au ca rezultat aparitia unor alergeni si mai nocivi! Acesta este un semnal de alarma care ar trebui sa ne ingrijoreze pe fiecare dintre noi.
Din fericire, modele de purificatoare precum MC70L, prevazute cu sistem de filtrarea alcatuit din 6 straturi, sunt capabile sa elimine pana la 99,6% din impuritati (polen, acarieni, formaldehide, mucegai, praf s.a.m.d.).
  • Tehnologia Streamer a fost creata in scopul descompunerii mirosurilor neplacute (fum deranjant de tigara, aer inchis etc.) si precede introducerea aerului astfel purificat in prealabil, intr-un mod mai eficient. De exemplu, filtrul fotocatalitic construit din apatit de titan absoarbe sporii de mucegai si bacteriile, apoi le descompune.
  • 99,99% din virusii din aer sunt inlaturati cu ajutorul unui filtru bio.
  • Efect de improspatare si dezodorizare ridicat.

Pe langa aceste beneficii, se poate vorbi si de o functionare silentioasa a purificatoarelor Daikin, pentru un plus de confort.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!